Roksanda, Ralf Loren ili Guči: Ko će oblačiti Melaniju?

Autor:

29.11.2016 17:00

Foto:

Foto:



Možda Amerikanci ne vole njenog supruga, možda im se ne dopada što nije rođena u SAD, ali jedno joj ne mogu osporiti - prva dama je dama od stila.

A budući da se u mladosti bavila modelingom, to što Melanija Tramp ima istančan ukus za modu i nije neko iznenađenje. Svako njeno pojavljivanje u javnosti pozitivno je ocenjeno od strane modnih kritičara. Uvek elegantna sa malom dozom seksepila, ali nikad previše izazovno da prelazi granice dobrog ukusa, Melanijin izbor garderobe tokom predsedničke kampanje Donalda Trampa  je uvek bio pun pogodak.

Poznavaocima modnih brendova, upalo je u oči da Melanija ima nekoliko omiljenih dizajnera. Najčešće smo je viđali u kreacijama naše Roksande Ilinčić, a neretko u modelima Ralf Lorena i modne kuće Guči.

Pitanje koje sve zanima, jeste kome li će se carstvu prikloniti? Ko će biti omiljeni kreator prve dame kad u januaru i zvanično dobije funkciju.

Zanimljivu kreaciju naše kreatorke Roksande Ilinčić, Melanija nosila na republikanskoj konvenciji u Klivlendu. Po mnogima je upravo Roksanda jedan od favorita gospođe Tramp, jer su njeni modeli savršeni za zvanične prilike u kojima će se prva dama često nalaziti.

Zlatnu haljinu popularnog brenda Aleksander Mekvin, Melanija je ponela na gala večeri u Metropolitan muzeju. Poznat po glamru, možda je Mekvin za trunčice previše "svetlucav" za jednu prvu damu.

Prva dama voli kombinezone, a najčešće nosi modele Ralfa Lorena. I ovaj popularni brend je jedan od Melanijinih najomiljenijih, odmah "rame uz rame" uz Roksandu.

Jedan od najpopularnijih američkih dizajnera, poznat po sportskoj eleganciji - Majkl Kors, uvrstio je prvu damu SAD u svoje klijente. Međutim, po mnogima su njegove kreacije suviše jednostavne, te  se ne očekujue da će ga Melanija prečesto nositi.

Čuveni brend Guči je jedan od najmiljenijih brendova poznatih dama širom sveta, te nije čudo ni što ga gospođa Tramp voli. Svedenost košulje sa mašnom i pantalonama klasičnog kroja razbila je jarkopink boja, koja inače Melaniji izuzetno dobro stoji. Guči je takođe ozbiljan pretendent za "glavnog stilistu" prve dame.

Kreacija Tijerija Miglera koju je Melanija nosila na gala večeri u Linkoln centru potvrdila je samo da prva dama voli svetle boje i krojeve sa neobičnim izrazom oko vrata. Ovaj brend takođe ima dobre šanse za čestu saradnju sa Belom kućom.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading