Rijanin susret sa princom Harijem ostao u senci njene haljine

Autor:

01.12.2016 19:12

Foto:

Foto:



Upoznavanje princa je nedostižna čast za većinu smrtnika na ovoj planeti, pa bi odabir garderobe za tu priliku bio neverovatno težak posao. Pop diva Rijana je princeza u svom poslu pa je lako pronašla pravu haljinu za upoznavanje sa petim naslednikom britanske krune, princom Harijem.

A photo posted by @badgalerm on Dec 1, 2016 at 9:15am PST

Pevačica uvek izgleda urbano, mladalački i šik, pa od svog prepoznatljivog stila nije odustala ni pri upoznavanju najpoželjnijeg neženje na svetu.

A photo posted by AUBRIH (@aubrih.life) on Dec 1, 2016 at 8:59am PST

Oni su se upoznali tokom popodneva pa se Rijana odlučila za asimetričnu haljinu Barbados plave boje, a kosu je vezala u rep. Puno nakita i malena Guči tašnica -nonšalatno i smelo, prokomentarisalu su mnogi, ali Rijana nije previše marila za govorkanja.

Princ Hari joj se pridružio na nastupu koji je organizovan povodom proslave 50. godišnjice nezavisnosti njenog rodnog Barbadosa. Pevačica se za svečanost ipak više potrudila, pa je obukla dugu lepršavu haljinu, zlatno-crne boje.

A video posted by Piscespds (@piscespds) on Dec 1, 2016 at 8:52am PST

Čini se da su se kraljica i princ pronašli u mnogim temama pa su društvene mreže preplavljene njihovim zajedničkim fotografijama.

A photo posted by chike Ezegbu (@ezegbuchike) on Dec 1, 2016 at 8:46am PST


Hari je pred 20.000 ljudi pročitao poruku kraljice Elizabete II u kojoj se navodi da Barbados  treba da s pravom bude ponosan na svoju kulturu i prirodne lepote.  Po pogledu i osmehu, reklo bi se da bi princ Hari dodao da je jedna od tih prirodnih lepota i Rijana ali još nije poznato kako je na ovaj susret reagovala njegova nova devojka, glumica Megan Markl.

 

Komentari. (0)

Loading