Misteriozna venčanica: Princeza pokazala fotke koje su godinu dana skrivane od javnosti

Autor:

04.12.2016 11:23

Foto:

Foto:



Kada je nešto malo više od pre godinu dana italijanska princeza Beatriće Boromeo (31) rekla "da" svom izabraniku Pijeru Kasiragiju, o ovom rojalti venčanju se dosta pisalo. I to ne samo zato što se radi o porodici plave krvi.

Kako to dolikuje članovima kraljevskih porodica, venčanje je bilo izuzetno raskošno. Obred se odigrao iz dva dela, a mlada je promenila čak pet venčanica. I, mada je informacija brzo procurela u javnost, oni koji su mogli i da se uvere u to su vrlo retki. Naime, samo zvanice na venčanju su mogle da vide kako je Beatriće izgledala, jer je ceo događaj strogo skriven od medija i javnosti.

O izgledu njenih pet venčanica se dosta nagađalo, a jedino se pouzdano znalo da iza jednog modela stoji modna kuća Armani.

Princeza Beatriće je sada trudna, to je prvo dete za princezu i njenog izabranika, i beba bi trebalo da dođe na svet početkom naredne godine.

A izgleda da je ovo blagosloveno stanje omekšalo princezu, koja je u Italiji poznato TV lice i novinarka, te je buduća mama rešila da svetu konačno otkrije kako je izgledala njena misteriozna Armani venčanica.

Princeza je na svom Instagram profilu objavila fotografije na koje se dugo čekalo.

Raskošan model od najfinije čipke sa bogatim šlepom iz kolekcije "Giorgio Armani Privé" , bio je dostojan jedne princeze.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading