Neprolazna crna na način Sare Džesike Parker: 10 kombinacija za pamćenje

Autor:

05.12.2016 18:10

Foto:

Foto:



Kad se radi o modi i poznatim ličnostima, glumica Sara Džesika Parker je uvek primer savršenog stila. Bilo da se radi o gala svečanostima ili svakodnevnom izdanju, ona prosto ne ume da pogreši.

Ono što ovu talentovanu glumicu i damu od stila izdvaja od drugih, jesu neobični detalji koji svaku njenu odevnu kombinaciju učine jedinstvenom.

I dok se brojne poznate ličnosti trude da sa što više svetlucavih i glamuroznih elemenata izgledaju što lepše i atraktivnije, Sara je nebrojeno puta pokazala da jednostavna crna, uz pažljivo izabrani detalj, ume da ostavi najbolji utisak.

Pogledajte Sarine "crne kombinacije" koje su ostale upamćene kao vrhunski šik.

Haljina vrlo jednostavnog kroja i sa trendi dužim krajevima izgleda vrlo elegantno, čak i bez preteranog aksesoara. Dobre cipele i usklađena sšminka je sve što vam je potrebno.

Pantalone sa visokim strukom su apsolutni hit već drugu sezonu zaredom. Kombinacijom tri vrste materijala, čak i kad s radi o jednostavnom kroju kao što je ovaj koji je ponela Sara, "obična" crna je dobila na razigranosti.

Iako važi mišljenje da se sa malom crnom haljinom nikada ne može pogrešiti, ukoliko je još oplemenite kontrastnim detaljima, dobićete svakako bolji efekat. Sarin smeli izbor belih cipela je potpuni pogodak.

Romantika balon haljina i visokih punđa iz 60-ih, nikad na uzlazi iz mode. Trendi detalj predstavljaju neočekivani dugmići na poprsju.

Haljinu prilično jednostavnog kroja, koja je prikladna i za dnevnu varijantu, preobazićete u šik večernje izdanje dodavanjem svečanih komada. Sara je ovog puta izabrala prsluk sa štrasom, koji je ove godine napravio veliki povratak među modne trendove.

Da biste izbegli da vaša crna izgleda monotono, oplemenite je nekim detaljem jarke boje. Sara je napravila savršenu kombinaiju plavih cipela i srebrne torbice sa zelenim detaljima.

Haljinica izuzetno neobičnog kroja i materijala. Volani od tankog tila daju joj razigranost i istovremeno seksepil, koji Sara savršeno ume da iskombinuje.

Dokaz da je vrlo često manje zaista više. Jednodelne pantalone golih ramena i zanimljiva ogrlica su oličenje dobrog ukusa.

Ručni rad i heklani modeli su trend koji su brojni vrhunski dizajneri uvrstili u svoje kolekcije. Pravilo je da kada nosite ovakav neki model koji ima složenu teksturu, ne preterujete sa aksesoarima.

Još jedan dokaz zašto Saru Džesiku Parker smatramo modnom ikonom. Šljokičasta haljina koja smelo kombinuje crnu sa zlatnim i srebrnim detaljima idealna je za svečane prilike, kao na primer doček Nove godine.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading