Aristokratska elegancija vatreno crvene

Autor:

15.12.2016 20:40

Foto:

Foto:Plava je umirujuća boja koja asocira na eleganciju i raskoš, pa ne čudi što baš ona nosi epitet kraljevska. Ipak, sudeći po toaletama koje nosi princeza Kejt Midlton, crvena preti da joj oduzme ovu laskavu titulu.

Komadi garderobe u crvenoj boji asociraju na odvažnost, ženstvenost i strast. Princeza često bira toalete u ovoj boji, a po oceni modnih stručnjaka, crvena joj odlično pristaje.

Duga, raskošna haljina kakvu samo princeza može da ponese.

Haljina o kojoj je govorio svet

Kada se  jednom prilikom pojavila na svečanom prijemu svi su govorili o njenoj haljini. Naime, nekada pripadnicama kraljevskih porodica nije bilo dozvoljeno da se na službenim događajima pojavlju u haljinama koje otkrivaju ramena. Kejt je prekršila tradiciju, a midi haljinu je uklopila sa crvenim salonkama i tašnom koja je bila za nijansu tamnija.

Krojena po njenoj meri

Da odiše urođenom elegancijom Kejt je pokazala bezbroj puta a jedan od dokaza je i način na koji je iznela ovu posve jednostavnu crvenu haljinu.  Odvažno i ženstveno, kako samo ona ume.

Kroj i model koji je omiljen princezi

Čak i ako niste obožavaoci crvene boje morate priznate da ona princezi savršeno stoji. Ovo je još jedna dobitna kombinacija vojvotkinje od Kembridža.

Cipele i tašna

Crvene cipele i torbica slične nijanse učinili su kompletan stilski ugođaj, uz crveno- belu haljinu Aleksandra Mekkvina

Zanimljiva kombinacija boja

Od crvene se ne odriče čak i kada je zimska garderoba u pitanju, a zanimljivo je da ovu vatrenu nijansu kombinuje sa maslinastom.

Komentari. (0)

Loading