Ovo su hit frizure za 2017.

Autor:

28.12.2016 13:51

Foto:

Foto:



S novom godinom po običaju dolaze i novi trendovi.

Tako su stilisti najavili ovih šest frizura kao hit za 2017. godinu.

Većina ovih frizura je poprilično jednostavna i ne zahteva puno vremena na njih, a učiniće vaš izgled upečatljivim

1. Potpuno ravna kosa

Ova frizura će biti jedan od najvećih trendova u idućoj godini. Sve što treba da uradite jeste da centrirate razdeljak, zaštitite kosu sprejem protiv topline pre samog ravnanja, a zatim peglom izaravnante kosu a posao završite s nanošenjem laka za kosu koji će joj dati sjaj. Naglasak kod ovog stila frizure je da kosa izgleda zdravo, a ne oštećeno.

2. Visoki rep

Jedan od večnih klasika. S visokim repom ne možete da pogrešite jer se radi o jednostavnosti i eleganciji u jednome. Rep možete da izravnate ili mu s blagim kovrčama dodate teksturu. Ipak, važno je što viši i što zaglađenije izgleda.

3. Blagi talasi

U trendu za narednu godinu više neće biti velikih kovrdža i preterano talasaste kose. Umesto toga stižu blagi talasi koje možete da dobijete peglom za ravnanje kose. Ovakvi talasi su suptilniji i nisu glamurozni, što ih čini savršenim za svaki dan.
Sve što je potrebno da uradite je da delove kose podignute rukom malo prema gore kako bi se napravila izbočina u kosi koju zatim trebate pritisnuti peglom. Ponovite postupak nekoliko puta, no vrhove ostavite netaknutim kako bi frizura izgledala doteranije.

4. Puštanje kose koja je bila dužine do ramena

Kosa do ramena i šiške dovoljno dugačke da se podele po sredini bile su hit u 2016. godini, a u sledećoj godini često viđena frizura biće nova i duža verzija. Jednostavna za održavanje i u trendu, ovakav stil oblikovanja kose je pun pogodak.

5. Prebacivanje kose

Ovaj trend je u stvari samo nastavak istog iz ove godine. Hair flip, odnosno prebacivanje prednjeg dela kose s jedne strane na drugu daće vašoj frizuri volumen bez puno truda. Upravo onda kada ne budete imali volje ili vremena, a želite nešto da napravite s frizurom, ovo je odlična opcija.

6. Zlatno-plavo-smeđa boja kosa

Nijansa kose koja na jednom svetlu izgleda plavo, a na drugom poprima zlatno smeđu boju. To je savršena boja kose za 2017. godinu. Sa ovakvim toplim tonovima koji stoje svima ne možete da pogrešite.

Komentari. (0)

Loading