“Gloria” vam poklanja!


“Gloria” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Gloria” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

“Gloria” vam poklanja Bonatti kupaći kostim

Ukoliko želite da osvojite karte i poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici

Bonatti summer 2019 – život je lepši na plaži

Okupana suncem, letnja kolekcija Bonatti kupaćih kostima spremna je za najtoplije dane!

U potrazi za najfinijim belim peskom i tirkizno plavim morem, Bonatti kupaći kostimi stigli su do Indisjkog okeana i Maldivskih ostrva gde je nastala nova kampanja za sezonu leto 2019.

Letnja kolekcija dolazi u bojama i formama koje će biti apsolutni trend ove sezone. Ona vam nudi kolorit od tirkiznih tonova, preko bež-zelenih printova protkanih zlatnim detaljima, do jarko crvene koja mora biti primećena na preplanulom telu. Tu su i večni klasici, crno-bele i mornarske kombinacije.

Probajte nove modele sa shape efektom, koje čine vašu figure perfektnom, kombinujte mix and match komade u kojima imate slobodu da sami formirate vaš kupaći. Izaberite najbolji model i boju koja vas čini zadovoljnom, jer letnja kolekcija Bonatti dolazi u bojama koje su pravi trend.

Nije važno da li ste ljubitelj jednodelnih, dvodelnih ili trodelnih kupaćih kostima, bikini, push-up ili bandau krojeva, verujemo da ćete naći pravi kupaći za sebe među modelima za leto 2019.

Saznajte više na www.bonatti.rs

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi