Moda

10 najglamuroznijih modnih izdanja festivala u Veneciji

Autor:

12.09.2022 13:00

Foto:

Foto:

Festival u Veneciji 2022. godine: Stil poznatih i modne toalete na crvenom tepihu



Godišnji Venecijanski filmski festival jedan je od najglamuroznijih na svetu, pored crvenog tepiha koji je prepun paparaca u Kanu čekajući poznate umetnike iz različitih sfera umetnosti. Poznate ličnosti sa A-liste pojavljuju se ne samo da promovišu svoje nove filmove, već i da prikažu momente snažnog stila i rada sa vrhunskim stilistima, kako bi prikazali najbolje kreacije sa novih konfekscijskih i modnih pista. To je jednako spektakl za ljubitelje mode, kao i za filmofile. Kao jedan takav događaj, Vog je prikazao sve najbolje toalete sa filmskog festivala na jednom mestu.

Instagram screenshot @giuliaelettrago

 

 

Počevši od 30. avgusta Venecijanski festival ima pregršt filmova koji će biti premijerno prikazani u naredne dve nedelje - što znači da će svi vrhunski talenti Holivuda biti tamo. Kako prenosi Vog magazin, neke od poznatih ličnosti koje su prisustvovale otvaranje festivala bile su i Ana de Armas i Kejt Blančet

Instagram screenshot @rociommorales

 

 

Na inauguracionoj večeri, glumica Džulijan Mur, koja ove godine ima ulogu predsednice žirija festivala, blistala je u haljini Alaia, koja je bila bez bretela, u obliku srcastog, kožnog korseta. Neke od njenih koleginica kao što je glumica Olivija Vajld, nosila je dugačku, žutu haljinu sa lancima modne kuće "Gucci", kao i španska lepotica Penelope Kruz koja je zablistala u dugačkoj crnoj haljini, sa roze cvetnim dezenom modnog brenda "Chanel". Dok se sa druge strane, ruska manekenka i top-model Irina Šajk, pojavila u jednostavnoj, dugoj, crnoj, svilenoj haljini na bretele. 

Instagram screenshot @juliannemoore

 

 

U naredne dve nedelje, crvenim tepihom će biti prikazano još mnogo modnih trenutaka, glamuroznih i neobičnih kreacija, kao i boja koje će se sa modnih pista i festivala preliti na svakodnevnu modu, kao vesnici jesenje kolekcije.

Instagram screenshot @irinashayk

 

Instagram screenshot @francescatizzano

 

Instagram screenshot @olivia_wilde_daily

 

Instagram screenshot @penelopecruzoficial

 

Instagram screenshot @olivia_wilde_daily

 

Instagram screenshot @harrystylessdailey._

 

Instagram screenshot @penelopecruzoficial

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading