Moda

Top 5 jesenjih modnih kombinacija: koje svaka žena ima u ormaru

Autor:

17.08.2022 18:30

Foto:

Foto:

Trendovi najvećih modnih kuća za jesenju kolekciju 2022. godine



Koje će jesenje kombinacije ove godine biti u trendu: ne tako daleka prošlost primorala je modu da zameni luksuz za salonke i ravnu obuću, ali modna industrija se vraća u svom punom sjaju. Jednostavan stil oblačenja može biti prozor u naša srca i duše  - optimističan ili drugačiji, ali jesenji trend 2022 donosi nova uzbuđenja i različite odevne kombinacije. Od blistavih iskri, do pune kože, pliša i jednostavnih krojeva, odeća je obuhvatila različita raspoloženja i stavove od izuzetno elegantne do ultra-eklektične. Videli smo sličnu temu kroz torbice, cipele i nakit za jesen, kao i trendove boja prikazan kroz spektar najraznovrsnijih paleta od jarkih i veselih, zemljanih tonova, do crne kao nezaobilazne u svakoj kolekciji za hladnije dane. Bez obzira da li počinjete da pripremate svoju paletu za oštar jesenji vazduh koji će ove godine biti prožet izgledom jahača konja sa dubokim čizmama, kožnim mantilima i braon nijsansama ili želite da u Vašu gaderobu unesete malo veselih i živih boja, poput jarko ružičaste nijanse, jesenji trendovi za 2022. godinu dokazuju da je nadahnuće neizbežno.

Pa, su tako neke od najvećih modnih kuća, popu Valentina, Prade, YSL, Mackage, Fendi i drugih, izbacile listu odevnih komada koji će ove jeseni biti pravi hit, a većina žena ih ima u svojim gaderoberima. Ove mode kuće su se za jesenju kolekciju fokusirale na klasične krojeve i univerzalne boje, koje dondose vavremenske komade, koji su uvek u modi, kao što su: suknje od tvida, kožni matili sa duplim kopčanjem, jednostavne bele majice sa širokim bretelama, strukirani, duži sakoi, jednostavne, čistih linija, široke bele košulje. Modeli dolaze u pastelnim bojama koje kombinuju krem, braon, crnu i sivu, ali sa dodatkom svežine leta i toplih boja, kako bi razbili monotoniju jesenjeg i zimskog sivila uz  jedinstvene jarko roze komade u vidu sako, geometrijskih suknji i haljina, do kožnih mantila, koji svakako čine odevnu kombinaciju drugačijom, a Vaš izgled primetnim i upečatljivim.

Instagram screenshot @mackage

 

 

Tu su i neizostavni komadi crnih rolki, pantalona dubokog struka na zvono, kao i crnih haljina od pliša koje su upotpunjene detaljima od bele čipke, podsećajući na klasiku 70-tih i 80-tih godina, eleganciju koja ne prolazi i koja se može poneti u bilo kojoj prilici. Pa, su tako neke od najvećih modnih kuća, otkrile svoje jesenje kolekcije, koje će postati pravi trend ove sezone.

Instagram screenshot @YSL

 

 

Pre Barbie trenda, jarko ružičasta je bila centralna tačka jesenjih pista, pa je stoga Valentino celu svoju reviju posvetio ovoj živopisnoj nijansi. Istovremeno, ženstveno i snažno, ovu moćnu boju možete da nosite po komadima u kombinaciji sa drugom bojom ili materijalom ili da ponesete kombinaciju koja je u celosti jednobojna, poput mnogih zvezda, kao što je učinila i glumica En Hatavej.

Instagram screenshot @maisonvalentino

 

 

Ponekad verujemo da je manje više, posebno kada se govori o jednom od najjednostavnijih trendova jesenje sezone - beloj majici bez rukava. Poznati dizajneri, kao što je Prada su je uvrstili u svoju jesenju kolekciju, stavljajući svoj logo, ali Vi ne morate trošiti čitavo bogatstvo, jer jednostavne bele majice dolaze u različitim tkaninama i cenama.

Instagram screenshot @prada

 

 

Ništa ne prenosi snagu tako kao izgled pune kože, pa su je tako na velika vrata vratile modne kuće kao sto su Saint Laurent i Prada. Modni brend Sain Laurant je za svoju žensku, ali i mušku jesenju kolekciju izbacio jednostavne komade u crnoj boji predstavljene najrazličitim komadima, od uskih muških rolki, preko zenskih crnih pantalona dubokog struka i elegantnih crnih haljina od pliša koje nikada ne izlaze iz mode, a mogu se kombinovati na različite načine. Uz martinke i čizme do zglobova, koje popularno zovu "motorke", ali i sa elegantnim visokim potpeticama.

Instagram screenshot @YSL

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading