Top izbor za nezaboravno modno leto

Autor:

29.07.2022 16:37

Foto:

Foto:

Teško je odoleti kolekcijama najpoznatijih svetskih brendova, posebno kad su na sniženju do 70 odsto



Obožavam šoping, a čak i kad krenem na letovanje, u koferu imam mesta za nove komade. Na putu do mora, nagovorila sam drugarice da napravimo pauzu i svratimo u Designer Outletu Croatia u blizini Zgreba, gde traje Summer Sale, pa je izbor ogroman.

Teško je odoleti kolekcijama brendova Hugo Boss, GAP, Fashion & Friends, Patrizia Pepe, Desigual, Aldo i brojnim drugim. Svaka od nas bila je pred velikim iskušenjem, da li da odabere romantične, sportske ili boho modele. Jarke boje, efektni floralni ili geometrijski printovi, lepršavi krojevi, sve nam se dopalo.

Danko Šimunović

 

 

Top Fashion&Friends (Blumarine) Suknja Fashion&Friends (Guess) Naočare Gucci, Optika Optotim Sandale Corso Roma (Cristin) Torbica Aldo Naušnice (Guess) Watch centar Prsten Aldo 

Ipak, bile smo raspoložene da se upustimo u avanturu, poigramo stilovima i kreiramo neobične kombinacije u kojima ćemo biti kraljice večeri. Atraktivne haljine su uvek in i pravi izbor za zabavu na plaži ili pored bazena, mada mogu da ih zamene i oversajz majice, koje će sa štiklama svaku od nas pretvoriti u vamp devojku.

Danko Šimunović

 

 

Košulja Fashion&Friends (Versace Jeans Couture), Suknja Europa92 (Scotch&Soda), Narukvica Patrizia Pepe, Sunčane naočare (Chimi Eyewear), Optika Optotim Torba (Pierre Cardin), Good bags

Stajling smo kompletirale upečatljivim aksesoarima, efektnim torbicama jarkih boja i neizostavnim naočarima za sunce. A da bismo bile primećene i na plaži, nabavile smo i nove kupaće kostime. Bilo je teško odabrati pravi jer je izbor ogroman, baš kao i pratećeg plažnog programa.

Danko Šimunović

 

 

Majica Gap Hlačice Replay Jakna S.Oliver Marama Tom Tailor Naušnice (Guess), Watch centar Sunčane naočare (Chimi Eyewear), Optika Optotim Sandale Nine West Torba Springfield

Kupovina ume da bude i iscrpljujuća, pa smo predahnule u nekom od brojnih kafića, i uživale u atmosferi i zanimljivoj arhitekturi inspirisanoj hrvatskim regijama. Osvežene i srećne zbog sjajnog šopinga, ali i punih kofera, nastavile smo put ka moru, u nadi da ćemo biti itekako zapažene u novim trendi komadima.

Ukoliko su vam je potrebne dodatne ideje za stajling po kome će vas prepoznati, potražite ih na ovom linku

Šik, ženstvene, inspirativne i trendi komade brendova Hugo Boss, GAP, Fashion & Friends, Patrizia Pepe, Desigual, Tad Baker, XYZ, Aldo i mnogih drugih možete pronaći u Designer Outletu Croatia.

Posetite modno carstvo, premium fashion outlet sa sto modnih i lifestyle brendova, koji su tokom cele godine na popustu od 30 do 70 odsto.

O Designer Outletu Croatia: Smešten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 kvadratnih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tokom cele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia sa tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading