Duška Jovanić

Najbolje modno izdanje na sinoćnjoj reviji: Jedina haljina koja vam je potrebna ovoga leta

Autor:

16.05.2022 17:00

Foto:

Foto:

Duška Jovanić nas je oduševila svojim izborom haljine za sinoćnju reviju Dragane Ognjenović



Poznata novinarka i modna ikona Duška Jovanić prisustvovala je sinoć reviji Dragane Ognjenović u Botaničkoj bašti "Jevremovac" koja je predstavila najnoviju kolekciju "I Do".

Da nikad ne greši kada je stilizovanje u pitanju pokazala je i poslednjim odabirom komada koje je ponela na ovaj fashion predvečernji trenutak.

Ona je izabrala malu belu haljinu koju je upravo dizajnirala Dragana Ognjenović i izgledala je fabulozno. Kratka bela strukirana haljina s kratkim rukavima je sve što vam je potrebno ovoga leta! Može se kombinovati na milion načina i nositi i za ležernije i svečanije prilike, možete čak i izgovoriti sudbonisno "Da" u njoj, kako i kolekcija nosi ime.

Pročitajte i: Modni izbori poznatih na premijeri filma "Ne igraj na Engleze" - Milena i Frano Lasić ukrali šou, Mirjana Bobić Mojsilović razočarala

Ata Images

 

Za sandale je odabrala model različite boje, što daje dodatan šik celoj kombinaciji. Na ovu haljinu ako obujete patike, ona dobija sasvom drugu, sportsku notu i spremne ste za šetnju duž Pariza. na vama je izabrete koji način i stil nošenja vam više odgovara.

Pročitajte i: Modni promašaji i pobede Beogradskog proleća - Svi su gledali izazovnu haljinu Jelene Gavrilović, dok je Toni Cetinski razočarao

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading