Modni rat

Rapsodija u plavom: Jelena Gavrilović i Marija Kilibarda u 'žestokom okršaju', dame ukrale svu pažnju

Autor:

03.03.2022 11:30

Foto:

Foto:

Jelena Gavrilović i Marija Kilibarda zablistale su na svečanosti povodom otvaranja Gran pri turnira



Kako to izgleda kada dve atraktivne dame odmere snage u izboru 'outfita' videli smo nedavno, u režiji popularne glumice Jelene Gavrilović i voditeljke Marije Kilibarde.

Njih dve su u Beogradu prisustvovale svečanosti povodom otvaranja Gran pri turnira, jednog od najvažnijih šahovskih događaja na svetu u aktuelnoj godini. Ovu priliku, dame su iskoristile kako bi ponele dve zaista neverovatne kreacije, a pitanje je - kojoj bolje stoji plava boja?

Pročitajte Duga noga i visoka štikla: Izdanje Jelene Gavrilović od koga zastaje dah

Jelena Gavrilović, koja je prepoznatljiva na ovim prostorima po svom prefinjenom modnom ukusu, odabrala je indigoplavi komplet, koji savršeno pristaje njenom telu. Naborani duboki dekolte i plašt koji pada na stranu sa svetlucavim ukrasima savšreno dopunjuju ovu kreaciju, dajući joj glamurozni 'look'.

Čitav stajling Jelena je upotpunila srebrnim potpeticama i efektnim minđušama i ogrlicom, dok je svoju dugu kosu zalizala ka pozadi.

Pročitajte Lonac i poklopac: Marija Kilibarda i Bane Vučelić oduševili javnost

Marija se, s druge strane, odlučila da svoju prepoznatljivu kosu pusti da pada u krupnim loknama.

Njen kombinezon takođe je bio vrlo otmen i elegantan, u nešto tamnijoj nijansi od Jelenine kombinacije. Model je krojen tako da se lagano širi ispod struka, a nogavice opušteno padaju ka podu. Poseban detalj su izrezani rukavi, koji takođe opušteno padaju.

Svoj 'outfit' atraktivna voditeljka upotpunila je tamnosrebrnim štiklama i elegantnim satom.

Pročitajte Tri lepotice na sceni: Marija Kilibarda blista u zagrljaju koleginica, slavlje je za njih počelo

S obzirom da su se Jelena Gavrilović i Marija Kilibarda pohvalili fotkama na svojim Instagram profilima, njihovi obožavaoci oduševljeno su komentarisali iste. U jednom trenutku su se i našalili, istakavši da 'nisu znali koliko je šah zapravo lep'.

Anketa

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading