Revolucija u svetu mode: Nova vizija muškarca zaludela kritičare širom sveta

Autor:

12.02.2022 17:30

Foto:

Foto:

Na Nedelji muške mode u Milanu kuća Prada predstavila je svoje viđenje jačeg pola u novom dobu, kome ne smeta da u garderoberu ima kapute sa krznom različitog kolorita



Svaki aspekt stvarnosti može biti elegantan i dostojanstven, glavni je moto kolekcije koju je Prada predstavila na milanskoj Nedelji muške mode. Glavna zvezda na pisti bio je holivudski glumac Džef Goldblum, a pridružili su mu se i Ejsa Baterfild, Kajl Maklaklan i Tomas Brodi-Sangster. Oni su nosili ekstravagantne dugačke kapute, a odabrani su kao “pravi muškarci i priznate ličnosti koje nude novi aspekt stvarnosti”, istakli su kreatori Mijuča Prada i Raf Simons.

Pročitajte Oproštaj od čoveka od stila: Preminuo slavni dizajner

Prada collection

 

Kreativni dvojac italijanske modne kuće napravio je predimezionirane modele oštrih linija u želji da prenese poruku da “odeća čini da se ljudi osećaju važno, i u skladu s tim, da su oni važni”.

Kolekcija se sastoji od elegantnih kaputa i blejzera u sivoj, crnoj i plavoj boji, ukrašenih upečatljivim detaljima od veštačkog krzna u različitom koloritu, kao i od radne odeće fluorescentnih boja, od kože ili pamuka, sa efektnim aksesoarom.

Pročitajte Seksi zima: Emili Ratajkovski spremna za sneg

 

Komentari. (0)

Loading