Lidija Vukićević na gradskom snegu: Jedan bizaran detalj je privukao pažnju

Autor:

26.01.2022 17:00

Foto:

Foto:

Stil Lidije Vukićević oduvek je bio interesantan modnim kritičarima, zbog čega se svaki njen modni odabir detaljno analizira.



Popularna glumica Lidija Vukićević (59) važi za damu sa nesvakidašnjim modnim ukusom, koja se ne libi da proba određene stvari na koje se mnoge žene ne bi usudile. Poslednja u nizu interesantnih kombinacija Lidije Vukićević jeste ona prilagođena snežnim uslovima.

Pročitajte Obe su bile žrtve: Lidija Vukićević javno podržala koleginicu i progovorila o bolnom iskustvu

Naime, atraktivna glumica na svom Instagram profilu podelila je interesantnu fotku, na kojoj je pozirala na jednoj od gradskih livada. Kombinacija na koju se odlučila i te kako privalči pažnju, crne pantalone savršeno je uklopila sa drečavom žutom jakon i rancem iste boje.

Detalj koji je posebno privukao pažnju jeste i retro torbica žute boje, koju je Lidija ponela oko struka, te je savršeno uklopila sa pomenutim rancem i jaknom.

U šetnji zavejanim gradom, društvo joj je pravio njen krzneni prijatelj, te nema sumnje da su Lidija i njen kućni ljubimac ukrali mnoge poglede tokom svoje opuštene šetnje prestonicom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading