Zima sa stilom

Autor:

24.01.2022 17:18

Foto:

Foto:

Designer Outlet Croatia u neposrednoj blizini Zagreba, nova je i jedinstvena shopping destinacija koja nudi više od sto najpoznatijih svetskih modnih brendova po pristupačnim cenama i popustima od 30 do 70 odsto tokom čitave godine



Zimu možete provesti sa stilom, elegantno ili sportski odeveni, u originalnim komadima najpoznatijih svetskih modnih brendova koje možete kombinovati sa upečatljivim aksesoarima, koji će vašem stajlnigu dati dozu glamura.  

Ako ste ljubitelji klasike, nova Benetton kolekcija je pravi izbor. Strogost njihovih odela i sakoa u karo printu "razbićete" šalovima jarkih, toplih boja, ili pak džemperima upečatljivog dezena. 

Modeli brenda Silvian Heach XYZ namenjeni su damama prefinjenog ukusa, trendseterkama koje u svim okolnostima teže da ostanu originalne. Kaputi, košulje i haljine su savršena ravnoteža između klasike i modernog, a svaki komad odiše ženstvenošću. 

Promo

 

Iza napuljskog brenda Fracomina stoje petorica braće koji su uspešno iskoristili iskustvo tri generacije svoje porodice u tekstilnoj industriji, koje se prenosilo s kolena na koleno. Njihovi modeli slede trendove, ali su pre svega udobni, funkcionalni i nude kvalitet po pristupačnim cenama. 

Nova Replay kolekcija inspirisana je autentičnim duhom ovog italijanskog brenda i predstavlja njegovo nasleđe i originalnost. Savršeno spaja svet sporta, urbani i ultra moderni stil, a modeli su uglavnom od džinsa neutralnih tonova, obogaćeni efektnom grafikom i urbanim printovima. 

Promo

 

VRHUNSKA MODA U KOMŠILUKU 

Cipele italijanskog brenda Frankie Morello namenjene su odvažnim ženama, koje imaju stav, kao i čizme Nine West.

Posebnu pažnju treba posvetiti izuzetno kvalitetnim torbama Furla, Trussardi i Guess

Španski Desigual svake sezone nudi inovativne krojeve i fantastične šare i spektru jarkih boja, interesantnih printova i asimetrije. Njihovi modeli garantuju originalnost. 

Promo

 

Sve ove, ali i mnoge druge brendove, od sportskih poput Adidasa, do modnih poput  Patrizia Pepe, Hugo Boss, Ted Baker, Guess, Replay, Gant i mnogih drugih, možete pronaći u Designer Outletu Croatia, na jedinstvenoj shopping destinaciji, koja je smeštena u blizini Zagreba. U ambijentu inspirisanom poznatim hrvatskim regijama, poput istarske ili dalmatinske, očekuje vas više od sto najpoznatijih brendova. Svi oni imaju pristupačne cene, kao i popust od 30 do 70 odsto tokom čitave godine. 

Ako vas kupovina u nekom trenutku iscrpi, možete predahnuti i okrepiti se u kafićima Green Bar i Leggiero, uz šoljicu najbolje kafe i parče slasne torte, a ukoliko u međuvremenu ogladnite, odličan izbor su pekara Mlinar i restoran Pita Pit

O Designer Outletu Croatia: Smešten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 kvadratnih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tokom cele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia sa tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading