U izazovnim vremenima ovo je rešenje: Zimske dane prebrodićete najlakše uz OVO

Autor:

23.12.2021 12:00

Foto:

Foto:

Niske temperature i kišobran, koji je od nedavno postao obavezan asesoar, znak su da je konačno došlo vreme za cipele. Potreba za udobnom a u isto vreme toplom obućom koja će nam obezbediti završni pečat našeg 'outifta' uz komfor i funckionalnost navodila nas je na različite strane, a rešenje se konačno nazire.



Sati provedeni u razgledanju izloga u potrazi za savršenim komadom obuće dodatno su otežani epidemiloškom situacijom koja nalaže strogo ograničeni broj potrošača u prodavnicama. Zbog malo pre navedene činjenice, sve više ljudi odlučuje se za internet kupovinu, a savršeno mesto za to jeste www.hophopshop.rs.

Smrzavanje zbog savršenog stajlinga je prošlost. Pomenuti sajt nudi savršeno stilizovanu obuću, koja je u isto vreme funkcionalna i komforna, predstavljajući savršen završni pečat vašem zimskom 'outfitu'.

U skladu s aktuelnim modnim trendovima, na pomenutom sajtu možete pronaći hit modele najrazličitijeg dizajna koji odgovaraju svim uzrastima i razmišljanjima, dok su u isto vreme i te kako pristupačni.

Glomazne čizme do kolena 

Prošle godine, klasične čizme do kolena i cipele s debelim đonom dominirale su modnim pistama i gradskim ulicama, a oba trenda sada su iskombinovana za novu sezonu jesen/zima. Rezultat toga su ravne, kožne čizme koje se pružaju do kolena i kojima glomazan, gumeni đon daje kul izgled. Ovakav tip obuće možemo pronaći u svim kolekcijama jesen/zima najpoznatijih brendova.

HopHopshop.rs

 

Čizme u duhu šezdesetih

Još jedna modni trend koji će dominirati u mesecima koji su pred nama odnosi se na uglađene verzije čizmi do kolena u stilu 60-ih godina s blago naglašenim krojem. 

HopHopshop.rs

 

Povišene mokasine

Unazad nekoliko sezona svedočimo velikoj popularnosti mokasina, tačnije njihovih osveženih verzija kakvima i ove sezone ne oskudeva dizajnerska ponuda. Konkretno govoreći, ove sezone glavnu reč imaju dve verzije klasične obuće - ravne s debelim đonom kao i visoke verzije s platformom kakve je na pisti među prvima predstavila čuvena modna kuća Versaće.

HopHopshop.rs

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading