Godina za pamćenje

Kakva godina za slavnu kreatorku: OVE poznate dame ponosno su nosile kreacije Donatele Versaće

Autor:

20.12.2021 14:45

Foto:

Foto:

Donatela Versaće ponosna je na sve postignuto u godini koja se polako približava kraju.



Čuvena kreatorka Donatela Versaće (66) uprkos godinama izuzetno je poslovno angažovana, te mnogo vremena provodi pokušavajući da usavrši svoje kreacije. Da je na pravom putu, pokzala je činjenica da su mnoge poznate dame širom sveta za svoj hod po crvenom tepihu birale upravo odevne komade modne kuće Versaće.

Koliko je ponosna na sve učinjeno u protekloj godini Donatela je pokazala nedavno, putem svog Instagram profila, kada je u okviru opcije story podelila niz fotografija poznatih dama u kreacijama pomenute modne kuće, čime je svima jasno stavila do znanja da joj posao cveta.

Donatela Versaće ponosna na sve učinjeno u 2021. godini

Jedna od najomiljenijih holivudskih glumica, Anđelina Džoli, jedna je od dama koja se odlučila da svoj hod po crvneom tepihu upriliči Donatelinom kreacijom, te je napravila pun pogodak, s obzirom na činjenicu da je ukrala svu pažnju na gala događaju.

Instagram screenshot

 

Pored pomenute holivudske dive, u kreacijama modne kuće Versaće mogli smo videti i poznato manekenku Vini Harlou.

Instagram screenshot

 

Na premijeri filma o rivalskoj modnoj kući 'House of Gucci' Lejdi Gaga se pojavila u prekrasnoj crvenoj kreaciji, kojom je bez sumnje prisutne ostavila bez daha.

Instagram screenshot

 

Britanska muzička zvezda Dua Lipa takođe je veliki obožavalaca odevnih komada Versaćea, a 'outfit' pomenute modne kuće koji je bio najupečatljiviji na pevačici bio je šljašteći prozirni komplet, koji joj je zaista pristao kao saliven.

Instagram screenshot

 

Mlada filmska zvezda Zendaja takođe je prošetala u kreaciji modne kuće Versaće. Njen izbor bio je interesantna šerpa plava haljina, sa određenim detaljima u žutoj i roze boji. Pomenuti komad savršeno je istakao perfektno telo mlade glumice, te je i ona napravila pun pogodak izborom 'outfita'.

Instagram screenshot

 

Pored brojnih mladih, ostvarenih ljudi, koji su se odlučili za kreacije pomenute modne kuće, oduševljena Versaće komadima bila je i jedna starija dama, Džesika Čestejn, koja se pak odlučila za kombinaciju zatvorenijeg tipa, ali samo na prvi pogled.

Instagram screenshot

 

Nema sumnje da je iza modne kuće Versaće, kao i same Donatele izuzetno uspešna godina, te da nas u narednoj godini čeka još mnoštvo kreacija od kojih će nam zastati dah, te nas oduševiti kako samo ona ume i zna.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

23.12.2022 04:06

nista novo,takvih haljinetina na svakom koraku