Pod maskama je lakše: Kardi Bi pokrenula revoluciju u modnom svetu

Autor:

28.11.2021 12:30

Foto:

Foto:

Pevačica Kardi Bi oduvek je važila za ekstravagantnu umetnicu koja ne preza od izazova i inovacija.



Na nedavno završenom događaju 'American music award' ponovo je svu pažnju ukrala kontraverzna umetnica Kardi Bi, koja je ujedno bila u domaćin pomenutog događaja. Iako smo bili svedoci mnogih zaista neverovatnih modnih kombinacija, čini se da je najveći utisak kako na publiku, tako i na nas ostavila je upravo Kardi, koja je svoj 'outfit' začinila upečatljivom zlatnom maskom kojom je prekrila kompletno lice.

Pročitajte i Ruž za usne koji je osvojio svet: Da li je Cardi B inspiracija Tomu Fordu? (foto)

Pevačica Kardi Bi pokrenula novi modni trend, no nije prva koja je uradila ovako nešto

Na ovaj, zaista nesvakidašnji potez koji iziskuje mnogo hrabrosti pre Kardi Bi, odlučila se još jedna dama o čijem izgledu i načinu odevanja se često govori - Kim Kardašijan. Rijaliti zvezda se naime, na Met gali koja je organizovana ranije ove godine, ona je ponela potpuno crnu, kožnu kombinaciju, sa maskom na glavi, no u svetskim medijima spekulisalo se da je razlog za ovakav potez Kim nešto više od pukog modnog pravca.

Gettyimages

Kim Kardašijan na Met Gali

Naime, njen, tada još uvek suprug reper Kanje Vest u tom periodu promovisao je svoj novi album 'Dondu', te se u sličnom stilu pojavljivao na prethodnim svečanim događajima u svrhu promocije pomenutog albuma, te je navodno Kim želela da ovim nesvakidašnjim 'outfitom' pruži podršku tadašnjem suprugu.

No, potez Kardi je inspirisanim isključivo željom da njen 'outfit' bude najglamurozniji, te da se razlikuje od drugih, a čini se da je u svojoj nameri uspela, s obzirom da je ukrala pažnju svih prisutnih na pomenutom događaju, te niko, sasvim sigurno, nije ostao ravnodušan na ovaj prizor.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading