Kraljica Srbije: Kombinacija Jelene Karleuše koja će Vas oduševiti

Autor:

17.11.2021 21:00

Foto:

Foto:

Stil Jelene Karleuše često je tema domaće štampe, no folk pevačica iz dana u dan pokazuje da joj u svetu mode, barem u regionu, nema ravne.



Ekstravagantan, nesvakidašnji, smeo - epiteti su koji savršeno opisuju stil popularne pevačice Jelene Karleuše. Zanosna plavuša svojim kombinacijama ne samo da je postavila standarde, već je i inspirisale mnoge dame širom regiona, te ih ohrabrila da ponesu zamišljene 'outfite'.

Stil Jelene Karleuše - neprevaziđen

Nedavno, na njenom Instagram profilu osvanula je nova fotka, na kojoj Jelena pozira u, na prvi pogled potpuno zatvorenoj crnoj toaleti, no kada obratite pažnju primetićete da je pevačica i ovom kombinacijom našla način da istakne svoje savršeno telo.

 

 

Zlatni detalji, te aseosar savršeno dopunjuju crnu haljinu, te ističu Karleušine oči, dok gola leđa dodaju dozu bezobrazluka njenoj kombinaciji.

U opisu jedne od objava u ovoj zanosnoj haljini, Jelena je poručila i da se oseća kao kraljica Srbije.

Pročitajte i Konačno oči u oči: Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša na istom mestu, susret o kome će se pričati!

 

 

Nema sumnje da će i ova kombinacija naići na određene kritike kao i brojne pre nje, no, kritke su ipak u manjini, čemu svedoče i komentari oduševljenih obožavalaca, ali i kolega ispod nedavno podeljenih fotki.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Vortex

18.11.2021 03:58

Ovo je cirkus Kolorado, Karleuša i stil ne mogu da se nađu u istoj rečenici.

Krki

19.11.2021 16:36

Karleuša i njen stil nije bitan.Nije bitno ni koliko novca zaradjuje u lošim emisijama,sa lepotom se posvadjala,a za vas je ona Kraljica,beda i jad od vašeg pisanja.