Najlepši kada se nosi uz mantil: Floralni print obeležiće jesenju sezonu

Autor:

24.10.2021 12:30

Foto:

Foto:

Jedan od najdominantnijih printova za predstojeću sezonu jeste floralni, najlepši kad se nosi na velikim komadima poput mantila, jakni i kaputa



Floral for spring? Groundbreaking! - reči su čuvene modne urednice iz filma “Đavo nosi Pradu” Mirande Pristli koje govore o tome da apsolutno svi misle da je cveće rezervisano samo za proleće. Dokaz da i nije baš tako jesu nedelje mode održane prošle godine, na kojima su predstavljene kolekcije za jesen/zimu 2021, gde je gotovo svaki dizajner imao bar jedan odevni predmet sa floralnim dezenom. Jedna od prvih asocijacija na to je čuvena Oscar de la Renta haljina koju je ponela Tejlor Svift na dodeli nagrada Gremi (ona predstavlja jedan od najlepših komada), ali i kreacije kuća Duro Olowu, Zimmermann, Louis Vuitton, Loewe, Simone Rocha, Gabriele Hearst, Victoria Beckham i naravno Dolce & Gabbana.

Pročitajte i Ovaj komad ovog leta dostigao je kultni status, oduševićete se!

Gettyimages

 

Nosi se ogromno cveće, i to na kaputima, mantilima, jaknama, sakoima, haljinama, pantalonama, bluzama. Ono je zaokupilo i nakit - toliko je divnih minđuša sa njegovim oblikom, privezaka, prstenja. Ima ga i na aksesoarima, ali i na obući - pazarite neke platnene čizmice sa sitno izvezenim cvećem i obezbedile ste par štiklica koji možete nositi narednih nekoliko godina u svim posebnijim prilikama.

Floralni print i dalje je najlepši na haljinama, posebno na onim midi dužine, pa pogledajte kako ih nose vojvotkinja Kejt Midlton ili kraljica Leticija. Dizajneri preporučuju ogromno, psihodelično cveće, ali ako nemate nameru da se “ogrnete” cvetnim dezenom od glave do pete, onda probajte sa nekom ešarpom, rajfom za kosu, košuljom koja viri ispod jednobojnog džempera.

 

Komentari. (0)

Loading