Može i ovako: Nina Radulović u nesvakidašnjem izdanju

Autor:

17.09.2021 19:00

Foto:

Foto:

Izgled Nine Radulović vrlo često tema je domaćih medija, njena neverovatna lepota i seksepil ne prestaju da oduševljavaju ljude širom Balkana.



S obzirom na činjenicu da voditeljka Nina Radulović spada u grupu najatraktivnijih voditeljki na domaćoj sceni, konstantno pisanje o njenoj neverovatnoj lepoti ne čudi. Popularna voditeljka tokom vrelih letnjih dana navikla je svoje obožavaoce na provokativne fotke koje je vrlo često izbacivala na svom Instagram profilu, međutim poslednjom objavom pokazala je da i te kako ume elegantnim izdanjem sve da ostavi bez daha.

Pročitajte i Dekolte sve više napreduje: Nina Radulović ne može da ga obuzda

Ovog puta, Nina se odlučila za potpuno zatvorenu crnu elegantnu tuniku, opuštenog kroja u kombinaciji sa lateks crnim pantalonama. Njen najlepši asesoar i ovog puta bio je široki osmeh koji je krasio njeno lice, čime je oduševila svoje pratioce.

Nema sumnje da niz komplimenata koje su obožavaoci uputili popularnoj voditeljki u komentarima i te kako prija, a ovom fotkom Nina je samo još jednom potvrdila da je reč o jednoj od najatrakivnijih javnih ličnosti na domaćoj sceni, te njeni obožavaoci s nestrpljenjem isčekuju sledeću objavu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading