Popularna pevačica Jelena Karleuša (43) nakon fenomenalnog nastupa na jednom od festivala odlučila je da napravi kratak predah, te je sa svojim naslednicama Atinom i Nikom rešila da poseti grad svetlosti - Pariz.

Povod za ovo putovanje jeste divan dan Karleušinih naslednica, a popularna pevačica odlučila je da iznenadi svoje mezimice putovanjem u Francusku. Jelena je, očekivano, ponovo bila savršeno stilizovana, međutim, ovog puta svu pažnju ukrale su njene naaslednice.

Pročitajte i Bijonse dobila konkurenciju: Nastup JK merna jedinica šoua i seksepila

Naime, izreka da iver ne pada daleko od klade ovog puta dobila je potvrdu, a činjenica da su Atina i Nika neverovatnim stajlingom zasenile popularnu majku, nije iznenađenje. Čini se da je Jelena uradila odličan posao, te je svoje naslednice naučila da izaberu svoj 'outfit''.

Ponosna majka na svom Instagram profilu objavila je fotku na kojoj pozira sa svojim pricezama, a oduševljeni obožavaoci u komentarima su se utrkivali ko će im uputiti originalniji kompliment.

Čitajte i:

Komentari (1)

Loading
Zlata 01:52 09.09.2021

Dojadila je i bogu i narodu gurajuci decu u provaliju. Nije ona sposobna ni dva hleba da zaradi. Da nije Duska bukvalno bi isla gola. Ne vredi nju komentarisati.