Ovaj ultraseksi komad spasiće vas kada "nemate šta da obučete"!

Autor:

14.08.2021 21:30

Foto:

Foto:

Košulja za muškarce, ultraseksi odevni komad, spas je u onim trenucima kada vam se čini da nemate šta da obučete



Iako postoje košulje za žene, kao i košulja-haljine koje su u trendu proteklih nekoliko godina, muška košulja predstavlja nešto posebno. Ništa ne izgleda više seksi nego žena u ovom komadu odeće namenjenom suprotnom polu. Ako ga dobro stilizujete, u njemu možete izaći u grad, otići na posao, na kafu sa drugaricom - idealan je za sve prilike. Ukoliko volite da pokazujete svoju figuru, uz mušku košulju ne morate nositi ništa drugo, ali ako se tako ne osećate prijatno, obucite i kratki šorts ili mini-suknju. Ona je super i za malo hladnije dane kad je treba upariti sa helankama ili dobrim čarapama i čizmama iznad kolena.

Pročitajte i Letnji trend - Od Odri Hepbern do Gotjea, svi su obožavali ovaj stil!

Getty Images

 

Načini na koje je možete stilizovati u letnjim danima su beskrajni. Jednostavno je odenite preko majice i kratkog šortsa, raskopčanu, ili je stegnite u struku kašem i od nje napravite mini-haljinu. Ukoliko preko košulje prebacite blejzer, dobićete strogi poslovan izgled, a ako je uvučete u farmerke, savršenu kombinaciju koja uz štikle postaje seksi, a uz espadrile - kežual.

Mušku košulju obožavala je Ledi Di, kultnom ju je učinila junakinja serije “Seks i grad” Keri Bredšo, a danas je nose Viktorija Bekam, Eva Longorija, Rijana, Aleksa Čang, Kamij Rou, sestre Hadid. Na crvenom tepihu poslednjeg Kanskog filmskog festivala ponela ju je manekenka Kendis Svonepul, koja u njoj nije izgledala ništa manje atraktivno nego lepotice u skupim večernjim toaletama.

Komentari. (0)

Loading