Ne znate kakav kupaći da odaberete? Ova tri predloga olakšaće vam izbor

Autor:

04.07.2021 12:35

Foto:

Foto:

Među kupaćim kostimima sa visokim strukom, sjajnim sa šljokicama, bikinijima sa karnerima i asimetričnim jednodelnim koji se nose ovog leta, favoriti su modeli sa tračicama



Leto je došlo, sniženja su počela, i ako već niste, vreme je da pazarite kupaći za ovu godinu. S obzirom na to da su u modi razni modeli i oblici, veličine, boje, pa čak i materijali, najbolje je da ga odaberete prema građi. Nose se i jednodelni i oni iz dva dela, a ako je suditi prema slikama koje devojke već kače na društvenim mrežama, najvoljeniji su bikiniji sa tračicama.

Gettyimages

 

Na tržištu, posebno ukoliko volite onlajn šoping pa posećujete sajtove poput Amazona, Farfetcha, Net-a-portera ili Mytherese, pronaći ćete gaćice za kupanje sa trakom koja se može vezati na struku ili pak gornje delove sa nešto dužim trakama za vezivanje pozadi, a koje se mogu nekoliko puta obmotati oko stomaka. Cilj je jasan - treba istaći struk, što ćete postići i nekim modnim dodatkom, na primer lančićem.

Pročitajte i Retro stil je ponovo u modi: probajte ove kombinacije, sigurno nećete pogrešiti! (foto)

Gettyimages

 

Na kupaćim kostimima iz jednog dela takođe je istaknut struk, da li sečenjem sa strane, kaišem, mašnom, karnerom, a u modi su i oni jednodelni kupaći koji akcenat stavljaju na dekolte. Dublji izrez idealan je za devojke sa malim grudima, a ako imate veće, najbolje je da ponesete “spaghetti” model sa korpama, koji je bio hit prošle godine, ali je aktuelan i ove.

Gettyimages

 

Komentari. (0)

Loading