Bikini izazov: Lidija Vukićević pokazala šta misli o svojim godinama! (foto)

Autor:

18.05.2021 11:30

Foto:

Foto:

Lidija Vukićević godine su za nju samo broj. Nebrojeno puta do sada popularna glumica pokazala je šta misli o svojim godinama.



Lidija Vukićević dugi niz godina uveseljava publiku kraj malih ekrana svojim izvedbama, iako je dobrano zagazil u šestu deceniju života ona je, mnogi bi rekli nikada aktivnija na poslovnom planu, a o njenom fizičkom izgled u tim godinama mnoge žene maštaju.

Lidija Vukićević - Godine joj ne mogu ništa!

Iza nje je izuzetno uspešan početak godine, a kako je njen rad nedavno nagrađen titulom 'Dama godine', Lidija je odlučila da je vreme za kratak predah. Glumica je mir potražila na obalama Crvenog mora u Egiptu, a kako je izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram, s pratiocima je podelila niz fotografija, te poneki snimak bikinija koje je izabrala za plažu.

Sasvim sigurno, najupečatljivija kombinacija je ona crnog bikinija, s šljaštećom maskom torbicom i patikama. 

Osim isčuđavanja zbog čega je na plaži obula patike, njeni pratioci primetili su i da Lidija izgleda nikad bolje, a među prvima njen atraktivan izgled pohvalila je njena velika prijateljica i koleginica Milica Milša.

Pročitajte i Sanja Marinković i Lidija Vukićević dele titulu "Dama godine", Dejan Stanković "Džentlmen godine"

Dostojanstvena i samouverena, Lidija bez stida govori o svojim godinama, te ih sa ponosom nosi. Složićete se sa nama, ponekad zaista deluje da je za Lidiju Vukićević vreme stalo.

 

Komentari. (0)

Loading