Hari Stajls potvrdio titulu najbolje obučenog muškarca - Na dodeli prestižnih nagrada zasenio sve! (foto)

Autor:

27.03.2021 16:30

Foto:

Foto:

Perje na odeći jedan je od modnih trendova za 2021. i ne, nije ga izmislio Hari Stajls, mnogo pre njega nosile su ga velike holivudske dive.



U crnom kožnom odelu brenda Gucci sa prebačenim zelenim perjem preko ramena, onda i u kariranom odelu sa lila perjem oko vrata i naposletku u žutom sakou uz crno perje, Hari Stajls je na dodeli nagrada Gremi potvrdio titulu najbolje obučenog muškarca na svetu. No, naravno da nije on otkrio perje na sceni, mnogo pre njega nosili su ga njegovi muzički i stilski uzori, Prins, Mik Džeger, Dejvid Bouvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Perje je veliki hit u tekućoj godini i ne stavlja se samo oko vrata. Našiveno oko rukava i nogavica na svilenim odevnim komadima predstavlja čistu eleganciju, pa ako idete na neku kul zabavu, eto inspiracije. Nadahnuće možete potražiti i u starim filmovima, gde je nezaobilazno na mnogim glumačkim divama.

Imaju ga Merilin Monro i Džejn Rasel u ostvarenju “Muškarci više vole plavuše”, nosi ga Džin Harlou u “Večeri u osam”, Mija Farou u “Velikom Getsbiju”, Džindžer Rodžers u “Top Hatu”, ali i Ris Viderspun u “Pravnoj plavuši”. 

Pročitajte i Hari Stajls na novom zadatku: Guccijev model zaraznog osmeha (foto)

Na obući perje takođe predstavlja vrhunac elegancije - nekad rezervisano samo za kućne papuče, danas se može videti na sandalama, cipelama, pa čak i na patikama. Perje je oko rukava kaputa, na haljinama, pa i na jaknama i farmerkama - možete ga pronaći svuda, a uklopite ga uz svoj stil u zavisnosti od afiniteta.        

Komentari. (0)

Loading