Velika promena

Paris Hilton odlukom iznenadila javnost, da li je pogrešila? (foto)

Autor:

21.03.2021 15:00

Foto:

Foto:

Frizura Paris Hilton iznenadila je svetsku javnost. Odluka da potpuno promeni svoj imidž naišla je na oprečne reakcije, a sve zbog ovoga!



Paris Hilton poznata u svetu mode kao neko ko preferira grandiozne, glamurozne na granici kulturnog, ali u isto vreme elegantne kombinacije. Slavna naslednica hotelskog lanca ovog puta ipak, svoje kratke i raskošne haljine zamenila je nešto povučenijim 'outfitom', a sve zbog nove Lanvin kampanje čija je glavna zvezda.

Ipak, ono što je svima zapalo za oko, jeste promena frizure. Od dugačke do paž u samo nekoliko trenutaka. Pomenutu frizuru kombinavala je sa kreacijama čiji je naglasak na metalik izgledu, te je primetno da je tema proletnjih kreacija klasičan izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LANVIN (@lanvinofficial)

 

Njeni obožavaoci iznenađeni su kampanjom, pogotovo zbog toga što je poznato da je Paris ljubitelj glamuroznog stila, a kreacije koje nosi uglavnom više otkrivaju nego što zapravo pokrivaju. Pored toga, večiti sjaj asesoara je nešto po čemu je mnogi prepoznaju.

Takozvane 'Nude' haljine imaju posebno mesto u ormaru Paris Hilton, a kada je gošća na nekoj premijeri ili ekskluzivnom događaju, gotovo po pravilu odluči se za pomenuti tip haljine.

Pročitajte i Paris Hilton o burnom odrastanju - Predugo sam ćutala!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Šta vi mislite, da li je slavna Paris pogrešila, ili je pogodila pravo u centar ovom promenom?

Anketa

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading