Megan Markl sada je prava lepotica, a kako je izgledala na početku karijere? (foto)

Autor:

04.03.2021 18:15

Foto:

Foto:Megan Markl u svet poznatih zakoračila je kao jako mlada. Ambiciozna i atraktivna Megan je svoju sreću potražila na filmskom platnu. Ljubiteljima dobrog filma predstavila se ulogom Rejčel u seriji 'Suits', a kako je vreme prolazilo, Megan je polako ali sigurno pronalazila posebno mesto u srcima obožavalaca pomenute serije.

Megan Markl u ulozi Rejčer, foto: LMK / Landmark / Profimedia

Ipak, velika promena dogodila se iznenada, neobavezno prijateljsko okupljanje spojilo je Megan i Harija, a izreka 'ljubav na prvi pogled' tada je dobila svoju potvrdu. Gotovo preko noći, Megan je postala deo britanske kraljevske porodice, te supruga princa Harija, a iako se činilo da će zaljubljeni par živeti pravu bajku, stvari su se odvijale u nešto drugačijem smeru.

Međutim, ovog puta pažnju ćemo pažnju, ipak usmeriti na stil oblačenja ali i sam izgled vojvotkinje od Saseksa koji se s godinama itekako menjao, da bi sada, sasvim sigurno, postala jedna od najuticajnijih pripadnica nežnijeg pola u svetu mode.

Pročitajte i Megan Markl - Nekoliko lekcija o stilu

Megan Markl 2011. godine, foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Dok je još uvek uspevala da izbegne pisanja raznih svetskih tabloida, Megan je negovala izuzetno ležeran stil, karakterističan za Holivud tog vremena. Od asesoara uglavnom je nosila neupadljiv nakit, ali i prepoznatljiv širok osmeh, koji je i dan danas krasi. Oduvek je bilo primetno da Megan zaista ima smisla za modu, ali delovalo je da joj je fokus ipak bio na nekim drugim stvarima.

Pročitajte i Niski udarci sa dvora ili je Megan Markl stvarno zlo?

Megan Markl sada, foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, velika promena dogodila se 2016. godine, kada je u njen život ušao princ Hari. Nakon zvaničnog venčanja, Megan je bila prinuđena da se odrekne glume, ali i da sa velikom pažnjom pristupa svakom 'outfitu' za koji se odluči, te da svoj stil prilagodi u zavisnosti od događaja. Ipak, kako kraljevske dužnosti iziskuju veliku dozu elegancije, Megan je postala prepoznatljiva po prefinjenom i izuzetno elegantnom stilu koji i dan danas neguje iako zvanično više nije deo kraljevske porodice.

U nastavku vam donosimo neke od nedavnih fotografija Megan Markl, a sami procenite da li se njen stil zaista drastično promenio, ili je bivša glumica samo prilagodila već postojeći stil situaciji u kojoj se našla?