Modna inspiracija: Monohromatski stil Anastasije Ražnatović (foto)

Autor:

10.06.2020 14:12

Foto:

Foto:Anastasija Ražnatović je bez sumnje jedna od najbolje odevenih žena sa domaće scene...

 

Monohromatske kombinacije u poslednje vreme zaista vladaju modnim svetom. Ipak, mnoge poznate ličnosti u dalje izbegavaju da svoj outfit sačine samo iz jedne boje. Pitate se zašto? Kod ovog modnog trenda uvek je prisutan rizik od toga da umesto fantastične kombinacije zapravo postignete dosadan, jednobojan look.

Izbegnite monotoniju uklapanjem različitih nijansi jedne boje, igranjem sa teksturama i proporcijama odevnih komada i izgradite sopstveni vizuelni identitet.

Pevačici Anastasiji Ražnatović monohromatski outfiti jedan su od omiljenih trendova, pa je neretko možemo videti baš u jednobojnom izdanju. Kako u svečanim prilikama, dvadesetdvogodišnja pevačica ovaj stil bira i pri svakodnevnom oblačenju.

Uspešno kreiranje monohromatskih stajlinga prava je umetnost, a Anastasijini odabiri pomoći će vam da se inspirišete i izgledate moderno i sofisticirano čak i u jednoj boji.

1. Na slavlju povodom rođenja Željka Ražnatovića, sina prvenca njenog brata Veljka, Anastasija se pojavila u dugačkoj suknji visokog struka sa dubokim prorezom i crop top majici dugih rukava. Cipele na štiklu takođe su joj bile u nijansi ružičaste boje, a ceo outfit je upotpunila odvažnim komadom minđuša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Jun 4, 2020 at 5:17am PDT

2. Kratke bež pantalone kombinujte sa džemperom i espardrilama u svetlijoj nijansi iste boje. Za još prefinjeniji izgled svom stajlingu dmožete dodati braon ešarpu sa printom i aksesoar zlatne boje, baš poput Anastasije Ražnatović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Mar 24, 2019 at 10:53am PDT

3. U spotu za pesmu Promašena, Anastasija se pojavila u koralno- crvenom  odelu sačinjenom od pantalona visokog struka i sakoa muškog kroja. Mrežasta majica stajlingu je dodala određenu dozu seksipila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on May 13, 2020 at 3:26am PDT

4. Za šetnju po gradu Anastasija Ražnatović bira sivo odelo i belu majicu u kombinaciji sa udobnim patikama i skupocenom torbom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Mar 22, 2019 at 7:14am PDT

5. Pantalone širokih nogavica, kratki sako i top u beloj boji prikazali su vitku figuru ćerke naše najpoznatije pevačice, Cece Ražnatović. Ovaj stajling Anastasija je upotpunila efektnim mejkapom i jednostavnom frizurom, kao i sandalama u zlatnoj nijansi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Feb 28, 2019 at 5:02am PST

6. Zemljani tonovi uvek su u trendu, a uparivanjem obične braon majice sa krem pantalonama ili suknjom učiniće da vaš svakodnevni stajling bude vrlo primećen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on May 18, 2019 at 6:46am PDT

goran.anicic

Autor