Stil Edite Aradinović: Biciklističke helanke na dva načina

Autor: goran.anicic

11.06.2020 16:22

Foto: Izvor:V.V., Foto:ATA Images, Instagram

Foto: Izvor:V.V., Foto:ATA Images, InstagramKako kombinovati ovaj hit modni komad?

 

Biciklističke helanke nedavno su ponovo dobile svojih pet minuta slave u svetu mode, a žene od stila su širom otvorile svoje ormare za ovaj trend. Iako su se tokom 80-ih i 90-ih godina ovi komadi viđali samo u sklopu fitnes centara, danas su primetni na svakoj modno osvešćenoj ženi. Osim toga što su udobne, biciklističke se lako mogu kombinovati u najrazličitijim stajlinzima, pa je i logično što su postale omiljene i zvezdama sa naše estrade.

Pevačica Edita Aradinović važi za jednu od najstilizovanijih žena naše muzičke scene, a biciklističke helanke idealan su komad za naglašavanje njene vitke i ženstvene figure tela. Putem njenog Instagrama nedavno smo se uverili u istinitnost ove tvrdnje, kada je pevačica objavila dve potpuno različite modne kombinacije u čijem fokusu se nalazi upravo ovaj hit odevni komad. Dopustite da vas Editino dnevno i večernje izdanje inspirišu, pa da i sami nabavite biciklističke još danas.

1. Komfor pre svega

Biciklističke helanke uparite sa duksericom u interesantnoj boji i dubokim patikama, poput Edite, kako biste postigli sportski izgled pogodan za šetnju ili trening.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on May 29, 2020 at 6:52am PDT


2. Elegantno i opušteno

Uparite crni komad biciklističkih helanki sa crop top majicom i kožnim mantilom i postići ćete potpuno drugačiji efekat u odnosu na prethodni look. Outfit upotpunite sunčanim naočarama, jednostavnim salonkama i nakitom i spremni ste za večernji izlazak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on May 26, 2020 at 7:31am PDT

goran.anicic

Autor