Novi trend u svetu: Jednodelna fantazija

Autor:

12.08.2020 20:15

Foto:

Foto:



Kad dođe leto, mnoge žene počnu da traže kupaće kostime koji će pokriti njihove nedostatke. Jer većina iz raznih razloga nije uspela da skine onih “večnih” nekoliko kilograma viška koje vuče od zime.

U tom slučaju idealan izbor su jednodelni kostimi, koji mogu da sakriju ona najkritičnija mesta, a uz dobar pareo i da posluže kao odeća za dolazak na plažu. Ovogodišnja ponuda je veoma raznovrsna, a kroj i dezen treba da odaberete prema svojoj figuri.

Ukoliko želite da vam noge izgledaju duže, opredelite se za modele koji imaju visoko sečeni donji deo, a ako je potrebno da pokrijete stomak, oni na preklop i sa krupnim mašnama i karnerima pravi su izbor. Kostimi sa dubljim izrezom odlični su ako vam je poprsje raskošno.

Kreatori su se poigrali i bojama i materijalima, pa su u ponudi uvek aktuelni animal print, neobične šare ili pak jarke boje koje će se sjajno uklopiti u lepršavi morski ambijent. Osim izuzetno tankih tkanina koje se na suncu osuše za nekoliko minuta, neki modeli izrađeni su od toliko elegantnih da se uz neobičan kaiš od metala i dobru suknju mogu odenuti i za večernji izlazak.