Modna kreatorka Viktorija Bekam važi za jednu od najstilizovanijih žena. Njen stil odiše klasičnom elegancijom, sofisticiranošću i jednostavnošću.

Njen Instagram neretko je velika modna inspiracija mnogim ženama, a ovog puta haljina Viktorije Bekam privukla je veliku pažnju.

Poznato je da je supruga Dejvida Bekama prava trendseterka i da se o svakom njenom "outfitu" govori kao o pravom modnom hitu. Upravo u tom maniru Viktorija Bekam najavila je vodeći trend za jesen pred nama.

Glamur iz peska: Spoj jednostavnosti, udobnosti i lepote

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Aug 24, 2020 at 2:02am PDT


Haljina Viktorije Bekam biće jedan od "must have" komada u vašem garderoberu, tokom predstojeće sezone, a njena popularnost polako prerasta u modni klasik.

Reč je o lepršavoj maxi haljini cvetnog printa. Boho stil već neko vreme veoma je popularan u modnom svetu, a posebno se izdavajaju romantične, lepršave haljine i cvetni dezeni. Upravo je takva haljina Viktorije Bekam, koja je adekvatan odevni komad i za kraj letnje sezone, ali će tokom jeseni imati svoj zlatni momenat.

Savršena za kombinovanje sa kaubojkama, "oversize" sakoima i neobičnim hair aksesoarima, ova haljina predstavlja retro šik.

Marina Visković i Anastasija Ražnatović ponele novi hair trend: Kojoj bolje stoji?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Aug 25, 2020 at 3:01am PDT

Ukoliko još uvek nemate jednu maksi haljinu floralnog dezena u svom garderoberu, sada je trenutak da se pripremite za predstojeću sezonu i zablistate kao modna ikona u sezoni koja je pred nama.

Čitajte i: