Lepa Brena tačku na ovu godinu stavila sa stilom - Drastična promena koja je oduševila sve! (foto)

Autor: Vanja Vladičić

23.12.2020 12:20

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Instagram, Andreja Damnjanovic

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Instagram, Andreja DamnjanovicLepa Brena na samom kraju 2020. godine odlučila se na veliku promenu, mnoge je iznenadila, neke oduševila, ali niko nije ostao ravnodušan. Pevačica je naime posle izuzetno stresne i naporne godine, poželela da novu godinu počne nešto drugačije, te da u nju uđe s osmehom i verom u bolje sutra. Jedan od najboljih načina za tako nešto svakako jeste i nova frizura!

Iako je ostala verna svojoj plavoj boji, promena je drastična, ali je krajnji zaključak i da je pun pogodak. Pevačica se odlučila za kratki paž, sa šiškama koje joj, inače, sjajno stoje. Obožavaoci su složni u konstataciji da joj novi imidž pristaje, te da izgleda znatno mlađe.

Foto: Instagram prntscr Lepa Brena

Lepa Brena poznata je kao žena koja ne preza od velikih promena, vrlo često zna da potpuno promeni imidž ili da uradi nadogradnju, ipak ovog puta deluje kao da je pronašla dobitnu kombinaciju. kratki paž sa šiškama apsolutni je trend, koji praktikuju i mnoge svetske zvezde. Do sada, Brenu nismo imali prilike da gledamo u ovakvom izdanju, pa je njena odluka našila na oduševljenje njenih obožavalaca.

Pročitajte i Lepa Brena konačno odlučila da svog brata predstavi medijima, sličnost je neverovatna! (foto)

Foto: Instagram prntscr Lepa Brena

Komentari na društvenim mrežama su više nego pozitivni. Čini se da je pevačica izabrala najbolji način da na 2020. godinu stavi tačku i da u Novu godinu krene raspoložena i zadovoljna sobom.

Kako se vama dopada nova frizura Lepe Brene?