Tijana Čurović: Za dobar izgled obavezni su samo parfem i osmeh

Tijana Čurović, glumica poznata po ulogama u TV serijama “Stižu dolari” i “Greh njene majke” uvek daje predost udobnosti u odnosu na diktat trenda, a uverena je kako su za dobar izgled dovoljni osmeh i omiljeni parfem.

Nada Blam o odrastanju na Dorćolu: Frajer bez zulufa i zvoncara nije bio ni za šta


#todaymood #alisauzemljičuda

Објава коју дели Tijana Curovic (@tijana_m_c) дана

U mladosti je, poput većine devojaka i devojčica, lutala u potrazi za modnim identitetom. Onda je u procesu sazrevanja shvatila kako je najvažnije da se oseća dobro u onome što nosi. I bez obzira na to što nema modne uzore, kaže da joj se sviđaju dame koje zrače harizmom i unutrašnjom lepotom. To uvek prvo primeti.

Sena Đorović: Opuštenost, sigurnost u sebe i unutrašnji mir su najbitniji za dobar izgled

#onlysmile

Објава коју дели Tijana Curovic (@tijana_m_c) дана

Zaista nemam modne autoritete čije mišljenje i stavove slepo pratim. Ipak, veoma mi se dopada stil Danice Maksimović. Ponaša se i izgleda kao prava dama. U pozitivnom kontekstu istakla bih i Milenu Dravić kao jednu od modnih ikona našeg vremena. Što se tiče stranih ličnosti, izdvojila bih stil Džulije Roberts. Privatno je vrlo jednostavna i opuštena, a na sceni može da iznese sve. Smatram da je harizma važnija od odeće. Pristalica sam teze da mi nosimo gardarobu, a ne ona nas – rekla je Tijana za “Gloriju”.

Njen izbor su baletanke, starke, dugačke suknje, helanke, farmerke i majice. I bela boja. Ona je obavezna. Obući poklanja najviše pažnje. Odevnu kombinaciju često zasniva na njoj, prvo odabere cipele, pa tek onda garderobu.

#dragannikolic #legenda #ranjeniorao #tuga #uspomene #legendeneumiru?

Објава коју дели Tijana Curovic (@tijana_m_c) дана

Saveti Katarine Gojković za najbolju gimnastiku lica

Ne volim da se sređujem, čak ni u svečanim prilikama, pa se prijatelji često šale da sam previše opuštena. U stanju sam da u noćni provod odem u onome u čemu sam bila tokom dana. Kada sam kod kuće, najčešće sam u pidžami i bademantilu, a ako moram negde da idem, obavezni su samo osmeh i parfem. Mnogo više nego na izgled koncentrisana sam na ono iznutra, kako zračim. Zaista mi nikada nije bilo bitno kako će ljudima delovati odeća u kojoj sam, ali ne mogu sebe da zamislim bez osmeha i harizme. Kad njih imam, mogu i u džaku da izađem na ulicu.

Autor: Gloria magazin/ Marija Batinica
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi