Još od početka veze sa princem Harijem, sve što Megan Markl radi nalazi se pod lupom, a to važi i za njen stil. Od Živanšijeve haljine koju je nosila na venčanju, pa preko dnevnih kombinacija za formalne i neformalne događaje, njen modni izbor je uvek predmet analiza. (Pročitaj: Điđi Hadid za bebu odabrala neočekivani, ali dobro poznati outfit)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Vojvotkinja je davno pokazala da ima snage da prkosi strogim pravilima oblačenja koja važe na kraljevskom dvoru. To je nešto što ju je izdvojilo i svima stavilo do znanja da se ne plaši da bude svoja i odstupi od nametnute norme. Umesto da poklekne pod pritiskom i ispuni tuđa očekivanja, Megan je rado isticala baš ono po čemu se razlikuje od ostalih. Njen stil neprekidno se razvijao od prvog dana u kraljevskoj porodici, pa sve do danas.

Čiste, uglađene linije i neutralne boje garderobe koju je nosila na početku braka polako je počela da zamenjuje manje formalna toaleta. Lepršavi oblici koji ističu siluetu i otkrivene noge postali su njen zaštitni znak. Umesto u tradicionalnim, damskim haljinama, Megan je počela da se pojavljuje u odelima, ručno šivenim blejzerima i pantalonama.

Stil Megan Markl

Dobrog izgleda nije se odrekla ni u trudnoći, kada je nosila luksuzne komade poznatih brendova.

Mnogi su pozdravili njen modni izbor za Arčijev zvanični debi. Odabrala je krem haljinu bez pokušaja da sakrije svoj postporođajni stomačić. (Pročitaj: Uz ovaj neodoljivi komad bićete šik i kad je napolju hladno)

Neposredno pre napuštanja kraljevskih dužnosti, nosila je smeđu svilenu suknju i dugačak kaput, modernu kombinaciju koju nismo navikli da viđamo na članovima kraljevske porodice.

Čak i kad nosi ležernu odeću, Megan izgleda šik. Džins i bela haljina su dobitna kombinacija...

Nakon napuštanja dužnosti, vojvotkinja je birala smele i živopisne boje koje i simbolički ističu novostečenu slobodu.

Odbijanje da se ukalupi samo je jedan od razloga zbog kojih je Megan inspiracija mnogima. Ona je dokaz da doslednost sebi nikada ne izlazi iz mode. (Pročitaj: Na pragu pomirenja – Kejt i Vilijam planiraju posetu Hariju i Megan)