Iako zbog pandemije veći deo vremena provodi kod kuće, Ketrin Zita Džons i dalje ostaje verna glamuru po kome je poznata. Glumica (51) je prošlog leta lansirala sopstvenu liniju kozmetike Casa Zeta-Jones i zabavlja se eksperimentišući sa različitim proizvodima. Pošto je, kao i većina poznatih, imala višak vremena, lepotica je odlučila da svoju energiju usmeri ka kreiranju proizvoda koji će svakoj ženi omogućiti da zablista šarmom Džonsove.

Ketrin Zita, foto: Emma McIntyre/Getty Images for Netflix via Guliver

Njena nova kolekcija šminke sastoji se iz maskare i olovke za oči, a lansirana je početkom februara. Ketrin je zamislila da liniju proizvoda lansira uživo kreirajući izgled koji je inspirisan Danom zaljubljenih. Ono što takav koncept čini interesantnim svakako je mogućnost zainteresovanih gledalaca da se uživo uključe, porazgovaraju sa glumicom i izraze svoje potrebe i sugestije vezane za šminku. Zadovoljni kupci istakli su lakoću nanošenja i efekat profesionalne šminke koji su proizvodi postigli.

Slavna glumica podelila je svoje oduševljenje maskarom, objasnila njenu efikasnost i mogućnost nanošenja i do nekoliko slojeva kako bi se postigao dramatičan efekat, a da se trepavice ne slepe. Što se tiče njene karantinske bjuti rutine, otkrila je da obavezno svako jutro na lice nanosi kremu sa zaštitnim faktorom nezavisno od vremenskih prilika, malo maskare, bronzera i sjaja za usne. Proslavljeni glumac Majkl Daglas, izabranik Zite Džons, voli sve varijacije šminke kod svoje supruge - od potpuno prirodnog izgleda na plaži, do glamurozne šminke za crveni tepih.

Pročitajte i Večna ljubav Daglasa i Ketrin