Marina Visković i Anastasija Ražnatović ponele novi hair trend: Kojoj bolje stoji?

Autor:

23.08.2020 11:30

Foto:

Foto:



Marina Visković i Anastasija Ražnatović se i privatno druže, te ne čudi da ih vrlo često možemo videti u sličnim modnim izdanjima, ali sada su obe odlučile da naprave korak više...

Pevačica Marina Visković, pored muzičke ima i uspešnu karijeru modne dizajenrke, a neretko je možemo videti kako na svom "Instagramu" pozira u svojim modelima. Ipak, sve češće, baš kao i njena dobra drugarica Anastasija Ražnatović, Marina "Instagram" koristi i u promotivne svrhe i polako postaje prava "influenserka".

Za potrebe jednog fotografisanja, Marina je doživela potpunu transformaciju. Nadogradila je kosu, prešla u par nijansi svetliju boju, ali ono što je uzburkalo društvene mreže je činjenica da je tom prilikom do detalja iskopirala Anastasiju!

Pročitajte: Ne pristaje na kompromise: Anastasija Ražnatović iskreno o dečku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Viskovic-VISCOZA✨ (@marina_viskovic_official) on Aug 18, 2020 at 2:46pm PDT


Naime, Marina je bila model prijatelju i frizeru Stevanu, koji je Anastasijin najbolji drug, a koji je zadužen za kosu mlade Ražnatovićeve. Tom prilikom Stevan je rekreirao frizuru koju je Anastasija ponela u svom spotu za pesmu "Promašena".

Pročitajte: Modno usklađene Ceca i Anastasija Ražnatović: Crveno i kratko – dobitna kombinacija (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on May 9, 2020 at 12:56pm PDT


Duga i bujna, raskošna kosa, ukrašena raznobojnim leptirima, Anastasiji je stajala bajkovito. A sada je isti look ponela i Marina, na nešto svetlijoj nijansi kose.

Pročitajte: Marina Visković: Stara ljubav zaborava nema

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Viskovic-VISCOZA✨ (@marina_viskovic_official) on Aug 20, 2020 at 2:35am PDT


Kako je Anastasija pomerila određene granice u svetu "Instagram" uspeha i kako je najmlađa Srpkinja, koja je na pomenutoj mreži dostigla milion, i postala jedna od najpraćenijih, nije ni čudo što postavlja modne standarde. Marina i Anastasija veoma su bliske prijateljice, te verujemo da Taši neće smetati što je Marina bila inspirisana njenim izgledom.

Ipak, nas zanima vaše mišljenje, kojoj bolje stoji?