Marija Tarlać: Suština mode je da dizajnirate ono što i sami želite da nosite!

Autor:

07.11.2020 16:00

Foto:

Foto:



Ona pravi odeću za koju mnogi kažu da sve žene u gradu žele da imaju i da je nose. Nova kolekcija Marije Tarlać predstavljena je na digitalnom Belgrade fashion week-u, a kako kaže poznata dizajnerka, kolekcija ima 15 modela.

- To je jedna mala, slatka modna revija. Za uspeh mog brenda nisam zaslužna samo ja, već i moja partnerka Senka bez koje to ne bi bilo moguće. Ukupno nas ima 14 zaposlenih žena i svakog dana na posao dolazimo nasmejane i srećne – rekla je Marija u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji, u razgovoru sa svojim prijateljima Boškom i Aleksandrom.

Pročitajte i: Marija Tarlać: Sve što žena obuče mora da deluje mnogo skuplje nego što je plaćeno 

Za nju je, kako je istakla, suština mode nešto drugačija od onoga kako je mnogi doživljavaju.

- Pravim garderobu koju i sama želim da nosim i to je za mene suština mode. To su haljine za mene, one koje želim da nosim u restorane koje idem, na zabave koje posećujem – istakla je dizajnerka. – Kolekcija je inspirisana jednim predivnim parom čizama koji sam kupila, i uopšte
cipelama koje volim, pa sam dizajnirala haljinice koje uz njih mogu da se nose. Nadam se da ćemo svi imati gde da nosimo omiljenu odeću i da ćemo uspeti da nastavimo da živimo normalno uprkos ovoj situaciji sa virusom.

Pročitajte i: Marija Tarlać: Put kojim se retko ide 

Kako je rekla, iako dobija mnogo upita od potencijalnih kupaca koji bi voleli da njene komade naruče putem „Instagrama“, to nije moguće.

- Mi smo ozbiljna firma, plaćamo porez i sve radimo po zakonu. „Instagram“ nema platni promet, te ne postoji mogućnost za kupovinu preko ove društvene mreže, ali za desetak dana na mom sajtu biće dostupan online shop, uz dosadašnji način kupovine u mojoj radnji – najavila je Marija.