Sud najmoćnije dame u svetu mode: Šta Ana Vintur misli o venčanici Megan Markl


Ne postoji osoba čijem se modnom  sudu više veruje od Ane Vintur, glavne urednice prestižnog magazina Vogue. Vinturova je na ovoj poziciji 30 godina, a gotovo da ne postoji modni dizajner iza čije uspešne karijere ne stoji ova moćna dama.

Ana Vintur: Ambiciozni, svojeglavi, nemilosrdno egocentrični diktator na štiklama

Slavni modni diktator, kako je najčešće zovu glavna je zvezda nove video-serije magazina Vogue po nazivu “Hajde, pitajte Anu”, a u kojoj odgovara na razna pitanja slučajnih prolaznika. Ono što je mnoge interesovalo, jeste njeno mišljenje o najpopularniijoj trudnici na svetu, vojvotkinji od Saseksa.

– Negde sam pročitala da članove kraljevske porodice zbunjuje i uznemirava to što se Megan budi jako rano, u pet sati. Ona je obična devojka iz Kalifornije koja ustaje jako rano, praktikuje jogu i meditaciju i takođe šalje dosta poruka – rekla je gospođa Vintur i dodala – Misliš, šta ste očekivali? Da će se dopisivati s ljudima putem goluba pismonoše?

Megan Markl: Druga mladina haljina na venčanju je potvrda da je Britanija dobila “vojvotkinju od stila” (foto)

Otkako je postala članica britanske monarhije, o Meganinim modnim izborima dosta se pričalo. Bivša zvezda serije “Suits” proglašena  je nezvaničnom kraljicom stila među damama plave krvi, a javnost je interesovalo šta Ana misli o vojvotkinjinom izboru venčanice – haljini jednostavnog kroja koju je dizajnirala kreativna direktorka slavnog brenda Givenchy –  Kler Vejt Keler.

Vojvotkinja u centru modnog skandala: Venčanica Megan Markl je plagijat?

– Mislim da je ona sjajna, kraljevsko venčanje je gledao ceo svet, a njen izbor haljine je bio besprekoran. Venčanica je bila prefinjena, šik, namenjena odrasloj ženi, a ne devojčurku. Delo je engleske dizajnerke (iako ona radi za francusku modnu kuću), čime je Megan ujedno želela i da pošalje poruku svetu: “Da, dolazim iz druge zemlje, ali pripadam ovde” – bila je jasna Vinturova.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/ Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi