Što šire, to bolje: Pantalone po meri svetskih zvezda (foto)


Pantalone sa dugačkim i velikim nogavicama su veoma zahvalne za nošenje, a uz nekoliko pravila o kombinovanju ovog komada sa gornjim delom u njemu ćete izgledati moderno i seksi

Pantalone sa dugačkim, širokim nogavicama, baš onakve kakve su muškarci i žene nosili sedamdesetih godina, moderne su već dve sezone. Podjednako dobre za večernje izlaske koliko i za dnevne aktivnosti, one izdužuju noge i čine struk tanjim. Ali, da biste u njima izgledale lepo, potrebno je da poštujete nekoliko pravila.

Za početak, nabavite neke u neutralnoj boji poput sive, crne, bele, krem, kamel, plave ili maslinastozelene. Tako ćete ih lakše kombinovati sa košuljama u razigranijem koloritu, aksesoarima ili upečatljivim sakoima. Ukoliko kupite one sa vertikalnim prugama, noge će vam izgledati još duže (a ko to ne želi?), ali onda budite pažljive sa uparivanjem – poželjno je da gornji deo bude jednostavnijeg kroja i kolorita.

Možda su ipak najbolji izbor farmerke sa širokim nogavicama, njih možete nositi kao i obične, samo vodite računa o obući. Uz zvoncare obujte cipele sa štiklom ili sa istaknutim đonom, lepše će izgledati nego u spoju sa patikama, na primer.

Ključno je i kako ćete namestiti gornji deo. Najbolje je da ga uvučete u pantalone i tako još više istaknete struk. Možete obući i topove i ogoliti stomak.

Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: Guliver/ Getty images, net-a-porter
Podelite sa prijateljima:
Tagovi