Raskoš koji ni Holivud nije video: Haljine sa inauguracionog bala


Brojne holivudske zvezde nisu pristalice Donalda Trampa.  Oni se bore protiv politike koju slute da će novoizabrani predsednik Amerike voditi, ali ono što ne mogu da mu ospore je smisao za biznis koji mu je obezbedio bilionski kapital.

Neprijatnost sa Trampove inauguracije obišla svet: Kako je Melanija uvredila bivšu prvu damu

Kako to obično biva ljude njegovog profila i imovinskog stanja, prate dame koje su lepotice  i modne ikone. Zvaničan početak predsedničkog mandata obeležio je glamurozni bal, a i oni najglasniji modni kritičari zanemeli su pred toaletama koje su ponele dve najbitnije dame iz života Donalda Trampa.

Melanija Tramp

Melanija Tramp ponela je model koji potpisuje čuveni dizajner Erve Pjer. Dugu elegantnu haljinu boje slonovača krasio je tanki cvreni kaiš ali i duboki šlic, koji je jasno stavio do znanja da se Melanija razlikuje po smelosti od svih dosadašnjih prvih dama.

– Bila mi je čast da obučem Prvu damu, i srećan sam što sam poslednjih dvadeset godina oblačio supruge američkih predsednika, ali sam sada prvi puta to učinio pod svojim imenom – rekao je Erve Pjer, nekadašnji kreativni direktor Karoline Erere.

A photo posted by Olga D (@my_daily_choices) on

Ivanka Tramp

Tatina mezimica, i po mišljenju mnogih, prava prva dama Amerike zablistala je na inauguracionom balu u haljini koju potpisuje Karolina Erera, Ivanka je nosila raskošnu haljinu boje šampanjca  u kojoj je izgledala kao princeza.

Autor: Gloria.rs/M.M
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi