Princeza Leticija i prva dama Argentine pokazale kakav stil neguju dame iz diplomatskog kora


U životu nam se može dogoditi da steknemo bogatstvo, a ni popularnost nije nedostižna. Međutim, okruženje u koje se najteže ulazi, osim ako niste rođeni kao pripadnik plave krvi, je aristokratija.

Neprevaziđene: Najlepše venčanice svih vremena

Privilegovana društva bi trebalo da budu najbolji predstavnici kulture, ali i stila i mode.  O uticaju dama iz visokog društva na modu, dovoljno govori slučaj dizajnerke Danijele Helajel. Nakon što je njenu  haljinu obukla princeza Kejt Midlton, porudžbine su pristizale sa svih strana.

3 jednostavna pravila kraljice Leticije za savršen ten

-Prodaja se udvostručila ali nisam imala novca da finasiram proizvodnju na tako visokom nivou, ispričala je Danijela koje se zbog toga povukla sa modnog tržišta.

Dame koje po stilu mogu da pariraju omiljenoj vojvotkinji su svakako španska kraljica Leticija, ali prva dama Argentine, Hulijana Avada. Njih dve su se prošetale Madridom u elegatnim i jednostavnim kompletima.

Španska kraljica se odlučila za nude boju, i klasične  salonke identične nijanse, dok se supruga predsednika Mauricija odlučila za malo upadljivije cipele sa metalnim dodacima i glamurozni roze kaput sa braon krznom.

I dok su se njihovi muževi bavili važnim državnim pitanjima, ove dve dame su šetale i uživale u neobaveznom razgovoru, a svi su primetile kako savršeno pristaju jedna uz drugu, gotovo kao sestre.

 

Autor: Gloria/M.M
Foto: Guliver/Getty
Podelite sa prijateljima:
Tagovi