Poznate dame u prvim redovima: Svečano otvoren 46. Perwoll Fashion Week (foto)


Revijom Dragane Ognjenović u Belexpocentru svečano je otvoren 46. po redu Perwoll Fashion Week. Rame uz rame sa Draganom, prve večeri svoje kreacije predstavio je i Boško Jakovljević koji iz sezone u sezonu vešto pomera granice muške mode u Srbiji.

Kolekcija Dragane Ognjenović  odiše gracioznošću i ženstvenošću, a precizan modni izraz i njenu stalnu ljubav prema svedenom, ove sezone dopunjuju volumen i slojevito umotavanje na silueti naglašenog struka.

Kaputi sa velikim džepovima i produžene jakne oslobođeni detalja, kao da su zarobili vazduh jesenjeg vetra, nošenog preko bluza i košulja – dominatni su u ovoj kolekciji.

Iskonski ljubitelji mode znaju da su kolekcije brenda Martini Vesto by Boško uvek prepoznatljive i inovativne, pa tako su i u jesenjoj kolekciji svi odevni komadi made-to-measure, izrađeni od visoko kvalitetnih materijala, a svojim edgy dizajnom najviše privlače pažnju modno osvešćene publike.

Savršeno ukrojene kreacije odišu individualnošću, a kako se poslednjih godina insistiralo na komercijalnom karakteru, svi modeli imaju upotrebnu vrednost na najvišem nivou.

Svečano otvaranje Perwoll Fashion Week-a obeležilo je i prisustvo velikog broja javnih ličnosti koji su poštovaoci manifestacije.

U narednih sedam dana, očekuju nas premijere autorskih kolekcija brojnih dizajnera, među kojima su afirmisana i dobro prepoznatljiva imena: Aleksandra Lalić, Ana Trošić Trajković, Vesna Kracanović, Daniela Glišić, Tijana Milutinović, Dragana Nikolajevic, Milena Radović, Lilly Tailor, ali  i neka nova imena koja traže svoje mesto na našoj modnoj sceni. U pratećem programu Perwoll Fashion Week-a očekuju nas, pored mnogobrojnih modnih revija, izložbe, performansi, promocije i društveno odgovorne teme.

Autor: gloria.rs
Foto: Đorđe Tomić, ATA Images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi