Nina Badrić objasnila kako se nosi mantil – seksepil s merom za jesenje dane

Nina Badrić, pevačica koju voli čitav region, poseduje seksepil jedne putene žene, koju s razlogom porede s čuvenom italijanskom lepoticom Monikom Beluči.

Ovoga puta Nina Badrić je zagolicala maštu najnovijom objavom na Instagramu, otkrivši da možete biti zavodljivi i ako nosite običan, sivi mantil. Čitav stajling je mek, u jesenjim nijansama, zagasit, ali i te kako romantičan. Počevši od nehajnih talasa u kosi koja je vešto iznijansirana, pa preko mejkapa koji nagalašava oči, do nude ruža koji se savršeno uklapa s tek malo rumenila na jagodicama.


Ne propustite: Nina Badrić ili Severina: Koja je odabrala bolju mini haljinu obožavanog brenda?

Ipak, lagani sivo-bež baloner (nismo sigurni o kojoj je boji reč, jer je u redakciji svi vide drugačije!), stegnut u struku, koji “bezobrazno” otkriva njenu butinu, bio je pun pogodak!

– A napolju hladne kiše padaju… poručila je Nina uz ovu fotografiju koja je pobudila mnoge komentare. Jer, zamišljen pogled i ruka koja ne dozvoljava da se previše otkrije, povukli su njene fanove da se zapitaju – Nosi li Nina išta ispod mantila?

Ne propustite: Prelepa Nina Badrić iskreno o braku, majčinstvu i udaji u Beogradu

View this post on Instagram

Nedjeljom romantično 🙃

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Nama se čini da odgovor na ovo pitanje nije ni bitan, jer Nina nam je zadala još jedan “domaći zadatak” – da zavirimo u svoje ormare i pronađemo pravi komad odeće koji će biti pun pogodak – seksepil s merom za jesenje dane.

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA Images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi