Modni duel britanskih princeza: Ženstvena klasika Kejt Midlton protiv trendi šika Megan Markl (foto)


Verenica princa Harija – Megan Markl još nije zvanično postala princeza, a javnost, posebno modni svet, uveliko je poredi sa omiljenom damom plave krvi – Kejt Midlton. Trenutno je njihov stil nemoguće ceniti po istim kriterijumima, budući da je supruga princa Vilijama u drugom stanju i treba da se porodi narednog meseca, pa je tako njena garderoba više podređena udobnosti nego trendovima.

Savršeno usklađen par: Princ Hari i Megan Markl obeležili 8. mart (foto)


Ako i ne mogu da se porede po odabiru garderobe iz očitih razloga, ono po čemu mogu jesu aksesoari. A miljeni aksesoar članica bitanske monarhije su, naravno, šeširi.

Obe dame su se sa svojim jačim polovinama danas pojavile na ceremoniji u Vestminsterskoj opatiji besprekorno odevene, a ono o čemu se pričalo jeste izbor upravo ovog modnog detalja.

Preti da zaseni Kejt Midlton: Torbica Megan Markl rasprodata rekordnom brzinom (foto)

Kejt, koja inače neguje nešto klasičniji stil, opredelila se za teget model sa obodom modnog brenda “Lock and Co”, koji se savršeno slagao uz ženstveni kaputić filme “Beulah London”.

Buduća mlada, koja bi 19. maja trebalo da kaže sudbonosno “da” princu Hariju, još jednom je dokazala da savršeno uklapa trendi šik sa elegancijom.

Nosila je belu beretku, koja je ove godine doživela veliki povratak u modni svet, a koju potpisuje dizajnerska kuća Stiven Džons. Uz beretku se savršeno uklopio strukirani kaputić iste boje brenda “Amanda Wakeley”.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi