Modni budžet dama plave krvi: Megan Markl najrasipnija među princezama


Modni blogeri koji prate kraljevske porodice pedantno su popisali sve toalete, cipele, nakit i dodatke koje su 2018. nosile evropske princeze i kraljice, a zatim su izračunali i koliko su to platile.

Premda svi podaci nisu dostupni – ne zna se, na primer, za sve komade nakita jesu li kupljeni, pozajmljeni ili dobijeni na poklon, a za neke modele šivrene po narudžbi ne može se dobiti cena – prema raspoloživim informacijama najrasipnija bila je Megan, vojvotkinja od Saseksa (37). Njena nova odeća, nakit i modni dodaci koštaju 479 hiljada evra.

MEGHAN, VOJVOTKINJA OD SASEKSA Lane je dala 479 hiljada evra za odeću, nakit i modne dodatke

Čak i ako se izuzmu Cartierova narukvica i minđuše, vredne 206 hiljada evra, koje je nosila na venčanju – nagađa se da su dar njenog svekra, princa Čarsla, ali to nije potvrđeno – i dalje bi s 273 hiljade evra bila prva na listi najrastrošnijih pripadnica kraljevskih porodica.

MERI OD DANSKE Izdvojila je 103 hiljade evra za 105 odevnih kompleta

Slede je danska princeza Meri (46), koja je lane potrošila 103 hiljade evra za 105 odevnih kompleta, Sofi (53), grofica od Veseksa, sa 86,6 hiljada evra za 60 modnih kombinacija.

SOFI, GROFICA OD VESEKSA Na garderobu je potrošila 86 hiljada evra

Iza nje je  Ketrin (36), vojvotkinja od Kembridža, sa 80 hiljada evra za 81 toaletu.

KETRIN, VOJVOTKINJA OD KEMBRIDŽA na garderobu je potrošila 80 hiljada evra

Peta je Šarlen od Monaka (40), koja je po nečemu ipak prva: ona je 2018. potrošila 61.390 evra za 24 toalete za koje su dostupni podaci, što znači da je njihova prosečna cena 2.557 evra – više od prosečne cene modnog kompleta svih drugih žena na ovom spisku.

ŠARLEN OD MONAKA Prosečna cena njenih toaleta je 2.557 evra

Autor: Gloria magazin
Foto: Guliver/Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi