Megan Markl: Modernim izdanjem buduća vojvotkinja poslala važnu poruku ženama (foto)


Megan Markl je obavila prvu službenu dužnost s budućim suprugom princem Harijem, njegovim bratom Vilijamom i vojvotkinjom Kejt.

Dobro raspoložena četvorka na Forumu kraljevske fondacije u Londonu je razgovarala o razlozima za pokretanje fondacije i ciljevima.

Megan Markl oduševila Škote: Prikladan stajling za specijalnu priliku (foto)

U sklopu razgovora novinari su im postavljali brojna pitanja, a bivša glumica je iskoristila priliku da pruži podršku inicijativama Me Too i Time’s Up koje se bore protiv seksualnog uznemiravanja, zlostavljanja i marginalizacije žena.

Žene treba da koriste svoje glasove a ne da čekaju glasove drugih. Ne slažem se s onima koji govore o “girl power” pokretu. Ne bojte se govoriti o tome, sad je pravi trenutak za to – kazala je buduća supruga princa Harija.

Za razliku od svoje buduće jetrve Kejt Midlton koja je na dodelu nagrade BAFTA došla u zelenoj haljini i tako se ogradila od iskazivanja podrške pokretu Time’s Up, Megan je jasno i dala do znanja da sve inicijative koje se bore protiv seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja žena imaju njenu podršku.

Kejt Midlton: Zelena haljina o kojoj bruji ceo svet (foto)

Ponovo krši kraljevska pravila: Megan Markl na udaru kritika

Za ovu priliku buduća vojvotkinja od Saseksa odabrala je tamnoplavu haljinu koju je dizajnirao Jason Wu koju je ukombinovala sa štiklama brenda Aquazzura u crnoj boji i još jednom potvrdila da se ne obazira mnogo da modna pravila koja joj se nameću kao budućoj supruzi britanskog princa i pokazala da pripadnice kraljevske porodice ne treba da zanemaruju moderne odevne kombinacije.

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi