Kraljica nespojivog: Kako je Severina uzdrmala modni svet

Kažu da je u modi sve dozvoljeno, ali postoje neka nepisana pravila koja se retko ko usudi da prekrši. O stilu  popularne Severine govore i javnost i modni kritičari zbog toga što često ume da obuče ono što drugima ni na pamet na bi palo.

Atraktivna pevačica zna kako da uklopi bilo koji odevni komad bez obzira da li se radi o elegantnoj ili sportskoj kombinaciji.


Predstavljamo vam Severinine odevne kombinacije koje su postidele i najmaštovitije.

Crveno i roze

Još od školskih dana pamtimo da crveno i roze nikako ne idu zajedno. Ipak, Severina nas je samo jednom fotografijom ubedila da već decenijama živimo u velikoj zabludi. Plisirana suknja koja je apsolutni hit sezone, roze oversize dukserica, crvene sandale i crvena torba.  Savršeno!

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Ili-Ili

Sigurno ste i vi barem jednom čuli da rizikujete da izgledate kao klovn ako iskombinujete modele sa sličnim šarama. Ako nosite šarene pantalone ili suknju jednobojna bluza je obavezna, ili obrnuto. Kod Severine ovo pravilo ne važi, i drago nam je zbog toga. Samo ona ume da stavi ovoliko zvezdica na sebe: od cipela, preko pantalona do majice i da izgleda savršeno stilizovano.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on


Tri boje šareno

Ko je ono rekao da uvek kada imamo dilemu kupimo onaj komad odeće koji ima neutralnu boju? Pevačica je ovaj savet potpuno zanamerila, pa je otišla korak dalje i sa prugastom bluzom, uklopila šarenu torbu i mantil sa animal printom. Savršen nesklad na Severinin način!

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Autor: Gloria.rs/M/M
Foto: Severina/Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi