Glamur na snegu: Skijajte sa stilom

Udobna, topla i vodootporna, odeća za izlazak na sneg može da bude i vrlo moderna – ne morate nositi isključivo jednobojne jakne i kombinezone, pronađite nešto što će vas izdvojiti iz mase

Mada je najvažnije da vam na snegu bude udobno i toplo, kako odoleti ideji da na ski-stazi izgledate i moderno? Prilikom odabira garderobe i aksesoara ne morate se držati samo crne i bele boje ili jednobojnih ski-odela, izbor u radnjama je veliki. Ako ne volite jarki kolorit, odaberite nešto sa zanimljivim detaljima.


Poput princeze: Kejt Midlton u romantičnoj beloj haljini na dodeli BAFTA (foto)

Tu su materijali sa dezenima pahulja, zvezdica i jelena, našivenim pomponima i kićankama, animal printom. Iako na planinu idete pre svega zbog skijanja, u kofer obavezno spakujte i udobne džempere za sedenje kraj vatre, trenerku za trenutke kad vam se ostaje u apartmanu i neku elegantnu zimsku haljinu za potencijalni izlazak.

Dominacija bele i srebrne na crvenom tepihu: Najbolje i najgore odevene zvezde na dodeli Gremija

Kad krenete na stazu, obucite se slojevito. Uz telo treba da ide sloj odeće koji reguliše telesnu temperaturu, preko njega onaj koji služi kao izolacija i pravi se od laganog materijala, te dozvoljava cirkulisanje vazduha, a preko svega dolazi vodootporna jakna koja sprečava i prodiranje vetra. Rukavice i kaciga se podrazumevaju, a nikako ne zaboravite i naočare.

Autor: Gloria magazin/Jelena Milinčić
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi