Efektno, elegantno, šik: Modni trend po meri Monike Beluči (foto)


Na nedavno završenim nedeljama mode polka-dot šare su suvereno vladale pistama, a sada u radnjama možete pronaći sve vrste odevnih komada sa tačkicama, od cipela do kapa

Hit jesenje sezone: Omiljeni print mnogih dama s potpisom Stele Makartni (foto)

Ako je suditi po kreacijama koje su na proteklim nedeljama mode prikazali dizajneri, jedan od vodećih trendova u 2018 – tufne, biće veliki hit i sledećeg proleća i leta. Mada dolaze pravo iz sedamdesetih i osamdesetih, pa poseduju taj retro vajb, danas se nalaze na većinih odevnih predmeta – od cipela do kapa.

Zima u rock&roll glamuru i čipki: Nova luksuzna Saint Laurent kampanja bez Zoi Kravic (foto)

Dizajner Džeremi Skot, manekenka Advoa Aboa i glumica Monika Beluči obožavaju tufne

S obzirom na to da su same po sebi efektne, tačkice se najčešće nose na samo jednom komadu i uparuju sa neutralnim bojama ili crnom i belom, ali vrlo lepo se kombinuju i sa prugama, cvećem, geometrijskim šarama. Prilikom oblačenja nekog “istačkanog” komada obratite pažnju na materijale. Na primer, obucite svilene pantalone na tufne i složite ih sa jednobojnim vunenim džemperom.

Vole ga sve trendseterke: Nakit koji je osvojio Aleksu Čeng (foto)

Izgledaćete elegantno, pomalo šik. Takozvani polka-dot motivi su sada toliko moderni da su našli svoje mesto i na svilenim čarapama, idealnim za noćne izlaske.

Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: Guliver/ Getty images/ Thinkstock
Podelite sa prijateljima:
Tagovi